Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Hoortoestellen van Bernafon

Als u denkt aan Bernafon, dan denkt u aan toonaangevende hoortoestellen. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen vindt u een ruim aanbod aan hoorapparaten van dit bekende merk. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende modellen van Bernafon. Zo koopt u het hoortoestel dat het best bij uw situatie past.

Bernafon maakt hoortoestellen voor elke situatie

Hoorproblemen bestaan in verschillende soorten en gradaties. Daarom heeft Bernafon een heus gamma aan verschillende hoortoestellen, elk toegespitst op een ander gehoorprobleem. Zo hebben we hoorapparaten voor wanneer u moeite heeft met gesprekken volgen, maar ook speciale hoortoestellen voor muziek. Ook voor ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen hebben ze een oplossing. Alle hoorapparaten van Bernafon zijn comfortabel en zijn bijna niet zichtbaar. Wij zijn immers gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. De Bernafon-hoortoestellen bestaan bovendien in verschillende uitvoeringen:

  • Behind-The-Ear-toestellen
  • Receiver-In-The-Ear-toestellen
  • In-The-Ear-toestellen

Uw hoortoestel steeds op maat van uw oren

Alle hoortoestellen van Bernafon en andere merken maken wij steeds op maat van uw oren. Onze hoortoestellen beschikken over de meest geavanceerde technologie, waardoor uw gehoorervaring zo optimaal en natuurlijk mogelijk is. U bedient uw hoorapparaat met een app op uw gsm, waardoor u het geluid zelf heel eenvoudig kunt aanpassen. Indien u uw Bernafon-hoortoestel zou kwijtspelen, vindt u het bovendien gemakkelijk terug met de “Vind mijn hoortoestel”-functie.

Kom uw gehoor testen bij ons hoorcentrum

Heeft u een verminderd gehoor en denkt u dat de hoortoestellen van Bernafon een oplossing kunnen bieden? Kom dan snel langs bij ons hoorcentrum in Antwerpen. Wij hebben steeds de gepaste, discrete gehooroplossing in huis. Vul het contactformulier in of maak telefonisch een afspraak via 03 216 06 00.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet