Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Bernafon hoortoestellen

Bernafon hoortoestellen

Als u nood heeft aan een hoorapparaat, denk dan aan Bernafon hoortoestellen. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen koopt u het hoortoestel dat het beste bij uw situatie past. Het merk Bernafon heeft Behind-The-Ear, Receiver-In-The-Ear en In-The-Ear toestellen. Ontdek bij Hoorcentrum Doudelet uw gehooroplossing op maat.

Bernafon hoortoestellen voor elke situatie

Bij het kiezen van uw gehooroplossing, is het ook belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke situatie. Wanneer u voornamelijk moeite heeft met het volgen van gesprekken in groepen en restaurants heeft u andere apparatuur nodig dan wanneer u een muziekliefhebber bent die optimaal wilt genieten van de geluidskwaliteit. Alle Bernafon hoortoestellen zijn comfortabel en zijn bijna niet zichtbaar. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is immers gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’.

Uw hoortoestel steeds op maat van uw oren

Alle hoortoestellen van Bernafon en andere merken maken wij steeds op maat van uw oren. Onze hoortoestellen zijn steeds voorzien van de meest geavanceerde technologie, zodat uw gehoorervaring optimaal en natuurlijk is. Daarnaast koopt u bij ons ook een oplader voor de batterij van alle Bernafon hoortoestellen. Zo weet u zeker dat u lang kan genieten van uw toestel en u de batterijen minder snel of niet moet vervangen.

Kom uw gehoor testen bij Hoorcentrum Doudelet

Heeft u een verminderd gehoor? Kom dan gratis een hoortest uitvoeren bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij hebben steeds de gepaste, discrete gehooroplossing in huis. Vul het contactformulier in of maak telefonisch een afspraak op 03/ 21 60 600.

 

Weet u hoe goed u hoort?