Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Hoortoestellen van Bernafon

Als u denkt aan Bernafon, dan denkt u aan toonaangevende hoortoestellen. Bij Hoorcentrum Doudelet koopt u het hoortoestel dat het beste bij uw situatie past. Bij het kiezen van een gehooroplossing houden we uiteraard rekening met uw persoonlijke situatie. Ontdek bij ons hoorcentrum in Antwerpen welke oplossing op maat past bij uw gehoor.

Bernafon maakt hoortoestellen voor elke situatie

Heeft u voornamelijk moeite heeft met het volgen van gesprekken in groepen en restaurants? Dan heeft u andere apparatuur nodig dan wanneer u een muziekliefhebber bent die optimaal wilt genieten van de geluidskwaliteit. Alle hoortoestellen van Bernafon zijn comfortabel en zijn bijna niet zichtbaar. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is immers gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Bernafon heeft diverse soorten hoortoestellen die elk hun eigen voordelen hebben:

  • Behind-The-Ear-toestellen
  • Receiver-In-The-Ear-toestellen
  • In-The-Ear-toestellen

Uw hoortoestel steeds op maat van uw oren

Alle hoortoestellen van Bernafon en andere merken maken wij steeds op maat van uw oren. Onze hoortoestellen beschikken over de meest geavanceerde technologie, waardoor uw gehoorervaring zo optimaal en natuurlijk mogelijk is. Daarnaast koopt u bij ons ook een oplader voor de batterij van alle hoortoestellen van het prestigieuze merk Bernafon. Zo geniet u lang van uw toestel en vervangt u de batterijen minder snel.

Kom uw gehoor testen bij ons hoorcentrum

Heeft u een verminderd gehoor? Kom dan voor een gratis een hoortest langs bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij hebben steeds de gepaste, discrete gehooroplossing in huis. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@doudelet.be of maak telefonisch een afspraak via 03 216 06 00.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet