Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen
Home » Beste hoortoestel

Beste hoortoestel

Bent u op zoek naar het beste hoortoestel voor uw situatie? Kom dan langs bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij bieden alle merken en verschillende modellen aan, zodat er zeker een toestel is dat bij u past. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Met onze hoortoestellen hoort u perfect en heeft u maar een klein toestel nodig.

Het beste hoortoestel is afhankelijk van uw situatie

Bij Hoorcentrum Doudelet kiest u uit meer dan 4000 verschillende gehoorapparaten. Binnen elke prijsklasse is er wel een toestel te vinden. Daarnaast is het beste hoortoestel voor u ook afhankelijk van uw gehoorverlies. Iemand die aan een kant slechthorend is, heeft een ander toestel nodig dan iemand die een algemeen gehoorverlies heeft.

Uw hoortoestel aan de beste service in Antwerpen

Na de aankoop van uw gehoorapparaat heeft u recht op vijf jaar garantie en nazorg. Zo zorgen wij voor een halfjaarlijks onderhoud en kunt u rekenen op een professionele reiniging. Daarnaast doen we reparaties en stellen we uw toestel bij mocht dat nodig zijn. Bij ons vindt u de beste service voor uw hoortoestel.

Kom langs voor een gratis hoortest

Heeft u last van gehoorverlies? Kom dan naar Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen voor een gratis en vrijblijvende hoortest. We helpen u bij het zoeken van het beste hoortoestel voor uw levensstijl. Benieuwd naar onze service? Bel naar 03/ 21 60 600 of stel al uw vragen via het contactformulier.

 

Weet u hoe goed u hoort?