Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Hoortoestellen met bluetooth

Wilt u met bluetooth hoortoestellen besturen? Dat kan zeker met een groot deel van de hoortoestellen die we verkopen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Bij ons staat de persoonlijke aanpak voorop. Als u bij ons langskomt voor een hoortoestel, nemen we uitgebreid de tijd voor u. Een gratis hoortest raden we u dan ook zeker aan, zodat we van daaruit op zoek kunnen naar een toestel dat aansluit op uw gehoor en uw wensen. Heeft u interesse in hoortoestellen die u met bluetooth kunt besturen? Kom dan langs bij onze audicien.

Dankzij bluetooth kunt u hoortoestellen eenvoudig besturen

Als u ons hoorcentrum in Deurne bezoekt, zult u zien dat ons assortiment aan hoortoestellen enorm is. Daarom zijn verschillende hoortoestellen die u met bluetooth bestuurt ook mogelijk bij ons. Voor smartphones zijn er steeds meer apps beschikbaar die ervoor zorgen dat u eenvoudig de instellingen van uw toestel aanpast. We snappen het als audicien dat dit voor u wellicht onbekend terrein is. Daarom leggen we graag tijdens uw afspraak uit hoe de toestellen met bluetooth werken, zodat u dit helemaal begrijpt. U zult zien dat een hoortoestel juist instellen nooit eerder zo makkelijk ging. Gezien onze duizenden toestellen, zit er altijd wel een apparaat van een merk in ons aanbod dat u aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan de Phonak Roger Pen of aan hoortoestellen van Magnatone en Beltone.

Neem gerust contact met ons op

U bent van harte welkom bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen als u interesse heeft in hoortoestellen met of zonder bluetooth. Na aankoop van het toestel profiteert u van vijf jaar garantie én dienstverlening. Is er in die periode iets aan de hand met uw apparaat of heeft u vragen? Dan ontvangen we u graag in ons hoorcentrum. Plan vandaag nog een afspraak in voor een gratis hoortest en stuur een e-mail naar info@doudelet.be, bel naar 03 216 06 00 of vul het contactformulier in.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet