Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Hoortoestellen met bluetooth

Bluetooth is vandaag de dag een standaardfunctie van veel hoortoestellen, en dit met goede reden. Er zijn namelijk enorm veel voordelen verbonden aan een hoortoestel met Bluetooth. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen verkopen we veel verschillende apparaten die deze handige feature hebben. We vertellen u er graag alles over.

Dankzij Bluetooth kunt u hoortoestellen eenvoudig besturen

Als u ons hoorcentrum in Antwerpen bezoekt, zult u zien dat ons assortiment aan hoortoestellen enorm is. Binnen dit indrukwekkende aanbod zijn er verscheidene modellen die Bluetooth-compatibel zijn. Dit houdt in dat u de hoortoestellen eenvoudig kunt verbinden met uw apparaten die Bluetooth hebben, zoals uw gsm of uw tv. Vervolgens laat u de audio van deze apparaten rechtstreeks afspelen in het hoorapparaat. Zo kunt u heel eenvoudig naar uw favoriete muziek, podcasts of series luisteren. Ook voor telefoon- en videogesprekken is dit bijzonder handig. Bovendien kunt u dankzij Bluetooth uw hoortoestel ook heel eenvoudig besturen met een app op uw gsm. Onder meer de volgende merken bieden hoortoestellen met Bluetooth aan:

Bent u zelf niet zo bekend met Bluetooth? Dan leggen onze specialisten u graag uit hoe deze Bluetooth-hoortoestellen werken.

Neem gerust contact met ons op

U bent van harte welkom bij ons als u interesse heeft in hoortoestellen met Bluetooth. Na aankoop van het toestel profiteert u van vijf jaar garantie én kunt u steeds bij ons terecht voor een uitstekende dienstverlening. Is er in die periode iets aan de hand met uw apparaat of heeft u vragen? Dan ontvangen we u graag in ons centrum. Plan vandaag nog een afspraak in voor een gratis hoortest! Bel naar 03 216 06 00 of vul het contactformulier in.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet