Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Hoortoestellen met een mooi design

Een prachtig design bij hoortoestellen verwacht u wellicht niet zo snel. Als u langskomt bij Hoorcentrum Doudelet wordt u verrast door de prachtige designs die onze toestellen hebben. U bent van harte welkom in onze vestiging in het centrum van Antwerpen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de hoortoestellen en laten u graag ieder beschikbaar design zien. Als specialist in onzichtbaar horen bieden wij zeker en vast het toestel aan dat bij u past.

Kies voor een design dat u mooi vindt bij de hoortoestellen

Als specialist op het gebied van horen weten wij alles over hoortoestellen en hun design. In ons centrum werken we met een persoonlijke aanpak en nemen we echt de tijd voor u. We leveren uitsluitend maatwerk, waardoor u bij ons het beste gehoorapparaat koopt voor uw gehoor. Wist u dat hoortoestellen bij diverse gehoorproblemen gebruikt kunnen worden? Zo leveren we hoortoestellen bij:

Naar aanleiding van onze gratis hoortest tonen we u welke hoortoestellen met een strak design geschikt zijn voor uw gehoor. We zorgen ervoor dat het toestel goed is afgesteld, zodat u direct gebruik kunt maken van de fijne technologieën die dit apparaat met zich meebrengt.

Ga voor heldere geluiden met ons hoortoestel

Maak vandaag nog een afspraak bij ons hoorcentrum in Antwerpen en ervaar de mooiste geluiden dankzij een van onze hoortoestellen met een prachtig design. Bel naar 03 216 06 00 of stuur een e-mail naar info@doudelet.be, dan verwelkomen we u graag binnenkort. Aarzel niet langer!

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet