Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Gehoorbescherming op maat

Voor gehoorbescherming op maat bent u bij ons op de juiste plaats. Hoorcentrum Doudelet uit Antwerpen biedt niet alleen oplossingen voor gehoorverlies aan, maar helpt u ook om gehoorverlies te voorkomen. Een goede gehoorbescherming op maat is hiervoor essentieel. Ontdek er hier alles over!

Dé partner voor uw gehoorbescherming op maat

De impact van langdurige blootstelling aan lawaai is niet te onderschatten. Helaas staan de meeste mensen hier pas bij stil wanneer het al te laat is, en ze reeds met gehoorverlies kampen. Als echte hoorspecialist weten wij hoe belangrijk het is om goed zorg te dragen voor uw gehoor en dus helpen wij u graag om uw oren te beschermen. Daarom bieden wij verschillende vormen van gehoorbescherming op maat aan. Zo laat u bij ons oordoppen op maat maken. Het voordeel van zulke oordoppen is dat ze perfect in uw gehoorgang passen en dus een optimale bescherming bieden. Bovendien kunnen we verschillende filters gebruiken naargelang aan welke vorm van lawaai u het meest blootgesteld wordt. Een andere vorm van gehoorbescherming op maat zijn gehoorkappen. Deze hoorbeschermers worden als koptelefoons gedragen, waardoor ze eveneens een zeer grondige bescherming bieden.

Maak snel een afspraak

Bij het maken van uw gehoorbescherming op maat moet er op veel verschillende elementen gelet worden. Niet alleen de keuze van de soort gehoorbescherming, maar ook het materiaal en de mate van geluidsdemping zijn belangrijke factoren. Daarom bespreken we graag eerst uw situatie in een persoonlijk gesprek, waarbij we ook een afdruk van uw gehoorgang maken. Neem dus snel contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet