Het Zwitserse merk Phonak lanceert de Virto Black: hun eerste Bluetooth-verbonden hoortoestel in de vorm van een oordopje dat in de gehooringang past.

De Marvel-technologie is al een tijdje beschikbaar in de modellen die bovenop de oorschelp gedragen worden. Marvel heeft als grote voordeel dat hij verbinding maakt met alle types smartphones. Zo kan u van eender welke GSM telefoongesprekken en muziek streamen. Het mooiste is dat u deze telefoongesprekken kan aannemen, beëindigen of weigeren via een knopje op het hoortoestel zelf. Phonak heeft met de Virto Black hun eerste op maat gemaakt apparaatje met Bluetooth. Dat wordt via 3D-modellen ontworpen en geprint en later met de hand geassembleerd. Zo blijft het de hele dag comfortabel in uw oor zitten. Het toestelletje is geschikt voor personen met een matig tot ernstig gehoorverlies.

Dat op maat gemaakte hoortoestel geeft u niet enkel de voordelen van het geliefde Marvel-geluid, handsfree bellen en de myPhonak -app, maar kan ook gecombineerd worden met externe accessoires zodat u nog beter kan verstaan in lawaaierige of moeilijke luistersituaties.

Phonak wil het taboe rond hoortoestellen doorbreken door een stijlvol ontwerp en moderne technologie te combineren. Zo hopen ze slechthorenden te stimuleren sneller een oplossing te zoeken voor hun hoorproblemen.

Benieuwd? Maak nu een afspraak en wij vertellen u graag de mogelijkheden!

Hoorcentrum Doudelet