Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Een hoorapparaat met een app voor uw gsm

Een hoorapparaat met een app op uw gsm besturen is bijzonder eenvoudig. U hoeft niet langer te prutsen aan uw hoortoestel zelf, maar geeft eenvoudig de commando’s door via een gebruiksvriendelijke app. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen vindt u een ruim aanbod aan hoorapparaten die u gemakkelijk met uw smartphone verbindt en bestuurt. Ontdek er hier alles over!

Bestuur uw hoorapparaat eenvoudig met een app op uw gsm

De tijd dat u het geluid van uw hoorapparaten met moeite zelf kon aanpassen is voorgoed voorbij. Moderne hoortoestellen zijn namelijk uitgerust met handige technologieën die u toelaten om de instellingen naar hartenlust te wijzigen. Zo zijn tegenwoordig veel hoortoestellen uitgerust met Bluetooth. Hierdoor kunt u heel eenvoudig uw hoorapparaat met uw gsm verbinden en vervolgens via een app besturen. Veel merken hebben vandaag de dag een eigen app ontwikkelt om uw hoortoestel mee te besturen. Het merk ReSound heeft maar liefst vier verschillende apps. Welke app u op uw gsm installeert, hangt af van het model van uw hoorapparaat en uw specifieke hoorproblematiek. Ook Starkey-hoortoestellen bedient u met een app. De Starkey Livio Edge AI, bijvoorbeeld, is een hoortoestel met app dat veel extra functies heeft zoals rechtstreekse vertalingen of het bijhouden van uw lichaamsactiviteit.

Maak een afspraak of informeer naar de modellen

Als u interesse heeft in een hoorapparaat dat u kunt besturen met een app op uw gsm, kom dan vooral eens langs bij ons hoorcentrum. Als u belt naar 03 216 06 00 of het contactformulier invult, maakt u gemakkelijk een afspraak bij ons. Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan we op zoek naar het hoortoestel met app dat aan al uw wensen voldoet. Wij helpen u aan een beter gehoor.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet