Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Een hoorapparaat met een app voor uw gsm

Bestuurt u uw hoorapparaat het liefst met een app op uw gsm? Dat is zeker mogelijk als u kiest voor de hoorapparaten van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Zodra u onze vestiging bezoekt, ziet u dat we een zeer ruim aanbod hebben aan hoorapparaten. Aangezien ieder persoon een ander gehoor heeft, gaan wij graag voor u op zoek naar een apparaat dat echt bij u past. Tegenwoordig is het ook mogelijk om met een app op uw gsm uw hoorapparaat te besturen. Kom bij ons langs en ontdek vooral de mogelijkheden.

Bestuur uw hoorapparaat eenvoudig met een app op uw gsm

Hoorapparaten worden steeds moderner en daarom ontstaan er ook steeds meer manieren om uw apparaat te besturen. Zo bestuurt u bijvoorbeeld uw hoorapparaat met een app op uw gsm of maakt u via bluetooth verbinding met het apparaat. Voor welk model u ook kiest: in ons centrum leggen we u alles op een rustige manier uit, zodat u het hoorapparaat helemaal begrijpt. Dat is de service die we u graag bieden.

Maak een afspraak of informeer naar de modellen

Als u interesse heeft in een hoorapparaat die u kunt besturen met een app op uw gsm, kom dan vooral bij ons langs. Als u belt naar 03 216 06 00,  het contactformulier invult of een e-mail stuurt naar info@doudelet.be, maakt u gemakkelijk een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken we de modellen en diverse merken, zoals Signia. Wij helpen u aan een beter gehoor.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet