Vier met ons mee en geniet van een hapje en een drankje!

Zaterdag 19 en 26 september viert Hoorcentrum Doudelet feest. Iedereen is van harte welkom om het vijfjarig bestaan mee te vieren. Maar natuurlijk ook om van de jubileumacties te genieten!

 Vijf jaar geleden opende Hoorcentrum Doudelet de deuren en dat willen we graag samen met onze klanten vieren!

 

Om te starten met een hapje en een drankje. Beatrijs Buelens zal een live kookdemo geven met behulp van haar onmisbare keukenpartner: de Thermomix. Zij zal lekkere en vooral versgemaakte hapjes voorzien.

Daarnaast worden ook de nieuwste hoortoestellen gepresenteerd. Deze bevatten de meest innovatieve technologieën en zien er bovendien bijzonder stijlvol uit. Onder andere Will Ferdy getuigt waarom hij voor Hoorcentrum Doudelet en deze hoorapparaatjes heeft gekozen.

Niet alleen de prestaties van deze hoorapparaatjes zijn enorm geëvolueerd maar ook het gebruikscomfort is sterk verbeterd. Ontdek vooral zelf wat deze hoortoestellen u kunnen bieden tijdens een interactieve demonstratie. Laat u ook vooral verwonderen over de bijna futuristische mogelijkheden.

Speel gerust ook mee met onze gratis tombola! Wie weet wint u wel een van onze mooie prijzen.

Heeft u interesse om eens hoorapparaatjes te ervaren? Dan profiteert u van enkele mooie acties!
Bij aankoop van een set oplaadbare hoortoestellen krijgt u namelijk de oplader gratis cadeau.

Hoorcentrum Doudelet nodigt u van harte uit op zaterdag 19 en 26 september in het hoorcentrum op de Mechelsesteenweg 198 c -2018 Antwerpen.

Bent u nieuwsgierig geworden maar komen de jubileumdagen u niet gelegen?
Of spreekt u liever af op een rustiger moment? Dan nodigen we u graag uit op afspraak.

Hoorcentrum Doudelet