Liggen uw hoortoestellen in de kast? Zonde! Doneer ze en wij zorgen ervoor dat ze terechtkomen bij mensen waar geen of nauwelijks hoorzorg is.

Bill Austin, eigenaar en directeur van Starkey, richtte de Starkey Hearing Foundation zelf op. Deze filantroop heeft zo’n passie voor horen en hoortoestellen dat hij vandaag als 77-jarige nog steeds de wereld met zijn vrouw en audiologisch team rondreist met maar één doel: “Bring the gift of hearing to those who live in a silent world.’’

Het uitgangspunt van Starkey: “Alleen kunnen we niet veel doen, samen kunnen we de wereld veranderen.’’ De Starkey Hearing Foundation is actief in meer dan 100 landen en heeft al meer dan 2 miljoen hoortoestellen aangepast bij mensen in nood.

Ook u kan helpen! Doneer uw oude hoortoestellen bij Hoorcentrum Doudelet en wij brengen ze tot bij de Starkey Hearing Foundation. De ingezamelde hoorapparaatjes worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd en eventueel gerepareerd alvorens ze te hergebruiken.  Alle merken en alle modellen hoorapparaatjes komen hiervoor in aanmerking. Ook Starkey zelf draagt zijn steentje bij door jaarlijks duizenden splinternieuwe hoortoestellen uit te delen.

Heeft u nog een set hoortoestellen die u niet meer gebruikt?
Doneer ze en ontvang uw cadeaubon t.w.v. een gratis accessoire.
Ontdek de voorwaarden in uw hoorcentrum.

Hoorcentrum Doudelet