Voor het eerst een hoortoestel dragen is altijd even wennen. Onze hersenen moeten zich immers aanpassen aan alle geluiden die ze opnieuw horen. Wij merken dat klanten enorm snel wennen aan de klank van de nieuwe Phonak Paradise. Deze snelle gewenning komt door de eigen, unieke rekenregel.

De Zwitserse fabrikant Phonak introduceerde na zijn succesvolle Marvel de Phonak Paradise. Deze volledig nieuwe computer beschikt over een grotere rekenkracht en geheugencapaciteit, waardoor de bekende technieken beter presteren. Maar er zijn ook nieuwe functies toegevoegd die voor nog meer comfort zorgen!

Zo is de Phonak Paradise

  • uitgerust met een tap control;
  • volledig op afstand afstelbaar (inclusief hoortest);
  • compatibel met iOs (Apple) én Android.

Bovendien kan het gelijktijdig verbinden met twee Bluetooth apparaten. Dat is handig om bijvoorbeeld telefoongesprekken en muziek vanop een smartphone te streamen en geluid vanaf een computer!
Als u de tap control met de streamingfunctie combineert, kan u door een dubbele tik tegen uw oorschelp, een telefoongesprek heel gemakkelijk accepteren of beëindigen, of de muziek starten of pauzeren, zonder uw telefoon te moeten hanteren! Handig toch?

De Phonak Paradise gebruikt een nieuw ontwikkeld platform met PRISM geluidsbewerking. Deze maakt het geluid helder en natuurlijk.  
Door gebruik te maken van bewegingssensoren past het hoortoestel zich nog nauwkeuriger aan de omgeving aan. Deze bewegingssensoren detecteren namelijk wanneer u zich voortbeweegt waardoor u verbonden blijft met uw omgeving. Staat u daarentegen stil, zal het hoortoestel zich richten naar uw gesprekspartner.

Zowel wij als onze klanten zijn aangenaam verrast; klanten zijn nog nooit zo snel gewend aan hun hoortoestel als bij de Paradise!
Twijfelt u al langer om met hoorapparaatjes te beginnen? Dan is de Paradise het ideale beginnerstoestel voor u!

Maak nu een vrijblijvende afspraak:

Antwerpen – 03 216 06 00 – info@doudelet.be
Linkeroever – 03 218 90 00 – linkeroever@doudelet.be

Hoorcentrum Doudelet