Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Kleine hoortoestellen

Kleine hoortoestellen voor in het oor zijn perfect om een natuurlijk gehoor te creëren met een mini gehoorapparaat. Het kleinste én beste hoortoestel is daarbij ook nog eens het meest comfortabel om in het oor te dragen. Hoorcentrum Doudelet is uw hoorspecialist in Antwerpen voor al uw kleine en discrete gehoorapparaatjes. Bovendien is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen van uw ziekenfonds, zodat u zonder zorgen het kleinste hoortoestel voor in het oor aanschaft. Daarnaast heeft u steeds recht op vijf jaar garantie op uw mini gehoorapparaat en geniet u in deze periode van de beste service voor uw hoortoestel.

Kleine hoortoestellen voor in het oor met nauwkeurige afstelling

Bent u op zoek naar kleine gehoorapparaatjes en is uw ideale gehoorapparaat mini met een discreet resultaat? Hoorcentrum Doudelet is gespecialiseerd in kleine hoortoestellen voor in of achter het oor met de beste geavanceerde technologie, zodat u zelfs met het kleinste hoortoestel steeds haarscherp hoort. U kiest bij ons in Antwerpen altijd het beste hoortoestel voor in uw oor of discreet achter uw oor. Alle kleine gehoorapparaatjes passen onze audiologen steeds aan uw gehoorgang en gehoorprobleem aan, zodat uw mini gehoorapparaat volledig aan uw wensen voldoet. Het beste hoortoestel voor u is bovendien in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, of het nu gaat om toestellen van merken als:

We bieden meer dan 4000 modellen aan, zodat we zeker de geschikte kleine hoortoestellen vinden voor uw situatie. Veel kleine gehoorapparaatjes bestuurt u eenvoudig met een bluetoothverbinding of een app op uw smartphone. Zo past u eenvoudig de instellingen aan de situatie aan.

Geniet vijf jaar lang van een complete service en het beste kleinste hoortoestel voor in uw oor

Als u kleine hoortoestellen koopt bij Hoorcentrum Doudelet, geniet u van vijf jaar garantie. In de periode dat u uw mini gehoorapparaat gebruikt, geniet u ook kosteloos van onze nazorg. Wanneer er iets mis is met uw kleine gehoorapparaatjes, komen wij langs en zorgen we voor een oplossing voor uw mini gehoorapparaat. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en een professionele reiniging, wat we zelfs kunnen bieden bij het kleinste en beste hoortoestel voor in het oor. U maakt om het halfjaar een afspraak voor een onderhoudsbeurt en hierdoor zullen uw kleine gehoorapparaatjes langer meegaan. Indien nodig zorgen we voor vervangstukken en u bent verzekerd voor diefstal en verlies van het kleinste hoortoestel voor in het oor.

Vraag vandaag nog naar een passende hooroplossing

Bent u klaar om uw levenskwaliteit te verhogen met kleine hoortoestellen? Maak dan vandaag nog telefonisch uw afspraak bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen voor hoortoestellen voor in het oor. Bel naar 03 216 06 00, stuur een e-mail naar info@doudelet.be of vul het contactformulier in. Samen gaan we op zoek naar het beste kleinste hoortoestel voor in het oor, zodat u jarenlang plezier heeft van uw mini gehoorapparaat.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet