Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Kleine hoortoestellen

Kleine hoortoestellen voor in het oor zijn perfect om een natuurlijk gehoor te creëren met een mini gehoorapparaat. Hoorcentrum Doudelet is uw hoorspecialist in Antwerpen voor al uw kleine en discrete gehoorapparaatjes. Bij ons vindt u het beste kleine hoortoestel dat perfect in uw gehoorgang past. Bovendien is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen van uw ziekenfonds, zodat u zonder zorgen uw kleine hoortoestellen aanschaft. Daarnaast heeft u steeds recht op vijf jaar garantie op uw mini gehoorapparaat en geniet u in deze periode van de beste service voor uw hoortoestel.

Kleine hoortoestellen met nauwkeurige afstelling

Bent u op zoek naar kleine gehoorapparaatjes en is uw ideale gehoorapparaat mini en discreet qua uitzicht? Ons hoorcentrum in Antwerpen is gespecialiseerd in kleine hoortoestellen met de beste geavanceerde technologie, zodat u zelfs met het kleinste hoortoestel steeds haarscherp hoort. U kiest bij ons altijd het beste hoortoestel. Alle kleine gehoorapparaatjes passen onze audiologen steeds aan uw gehoorgang en gehoorprobleem aan, zodat uw mini gehoorapparaat volledig aan uw wensen voldoet. Het beste hoortoestel voor u is bovendien in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, of het nu gaat om toestellen van merken zoals:

We bieden meer dan 4000 modellen aan, zodat we zeker de geschikte kleine hoortoestellen vinden voor uw situatie. Veel kleine gehoorapparaatjes bestuurt u eenvoudig met een app op uw smartphone. Zo past u eenvoudig de instellingen aan de situatie aan.

Geniet vijf jaar lang van complete service en het beste hoortoestel

Als u kleine hoortoestellen koopt bij ons, geniet u van vijf jaar garantie. In de periode dat u uw mini gehoorapparaat gebruikt, geniet u ook kosteloos van onze nazorg. Wanneer er iets mis is met uw kleine gehoorapparaatjes, komen wij langs en zorgen we voor een oplossing voor uw mini gehoorapparaat. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en een professionele reiniging, zodat uw hoortoestel steeds in de beste staat blijft. U maakt om het halfjaar een afspraak voor een onderhoudsbeurt en hierdoor zullen uw kleine gehoorapparaatjes langer meegaan. Indien nodig zorgen we voor vervangstukken en u bent verzekerd voor diefstal en verlies van uw hoortoestel.

Vraag vandaag nog naar een passende hooroplossing

Bent u klaar om uw levenskwaliteit te verhogen met kleine hoortoestellen? Maak dan vandaag nog telefonisch uw afspraak bij Hoorcentrum Doudelet voor hoortoestellen voor in het oor. Bel naar 03 216 06 00 of vul het contactformulier in. Samen gaan we op zoek naar het beste hoortoestel voor uw gehoorproblematiek, zodat u jarenlang plezier heeft van uw mini gehoorapparaat.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet