Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Kleine hoortoestellen

Kleine hoortoestellen

Kleine hoortoestellen zijn perfect om een natuurlijk gehoor te creëren. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is uw hoorspecialist voor al uw kleine en discrete gehoorapparaatjes. Bovendien is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen van uw ziekenfonds. Daarnaast heeft u steeds recht op vijf jaar garantie en geniet u in deze periode van onze uitstekende service.

Kleine hoortoestellen voor een perfect gehoor

Heeft u nood aan kleine gehoorapparaatjes met een discreet resultaat. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is gespecialiseerd in kleine hoortoestellen met een geavanceerde technologie, zodat u steeds haarscherp hoort. U kiest uit een systeem voor in uw oor of discreet achter uw oor. Alle kleine gehoorapparaatjes passen onze audiologen steeds aan uw gehoorgang en afwijking aan. De toestellen zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zodat u ze altijd onzichtbaar draagt. We bieden meer dan 4000 modellen aan, zodat we zeker de geschikte kleine hoortoestellen vinden voor uw situatie.

Geniet vijf jaar lang van een complete service

Wanner u kleine hoortoestellen koopt bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen, geniet u van vijf jaar garantie. In deze periode geniet u ook kosteloos van onze nazorg. Wanneer er iets mis is met uw kleine gehoorapparaatjes komen wij langs en zorgen we voor een oplossing. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en een professionele reiniging. U maakt om het halfjaar een afspraak voor het onderhoud en hierdoor zullen uw kleine gehoorapparaatjes langer meegaan. Indien nodig zorgen we voor vervangstukken en u bent verzekerd voor diefstal en verlies.

Vraag vandaag nog naar uw kleine gehoorapparaatjes

Bent u klaar om uw levenskwaliteit te verhogen met kleine hoortoestellen? Maak dan vandaag nog telefonisch uw afspraak bij Hoorcentrum Doudelet. Bel naar 03/ 21 60 600 of vul het contactformulier in.

 

Weet u hoe goed u hoort?