Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen
Home » Mini gehoorapparaat

Mini gehoorapparaat

Bent u op zoek naar een mini gehoorapparaat met een optimaal resultaat? Kom dan langs bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij bieden meer dan 4000 verschillende hoortoestellen aan in alle prijsklassen. Onze audiologen zorgen voor een correcte afstelling en u geniet weer van een perfect gehoor.

Mini gehoorapparaat voor een discreet en natuurlijk resultaat

Wilt u weer uw kleinkinderen horen en ten volle deelnemen aan gesprekken op restaurant? Kies dan voor een mini gehoorapparaat. U kiest voor een model dat u in of achter uw oor draagt. Alle hoortoestellen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zodat u een natuurlijk en haarscherp gehoor krijgt. Uw mini gehoorapparaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een discreet resultaat.

Een halfjaarlijks onderhoud voor uw mini gehoorapparaat

Wanneer u bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen uw mini gehoorapparaat koopt, krijgt u vijf jaar garantie en nazorg. U bent verzekerd voor diefstal en verlies. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor problemen. Indien nodig komen we bij u thuis langs. We voeren reparaties en een professionele reiniging uit. Bovendien zorgen we voor een halfjaarlijks onderhoud, zodat uw mini gehoorapparaat langer mee gaat.

Laat uw gehoor gratis testen in Antwerpen

Denkt u last te hebben van gehoorverlies? Laat uw oren dan gratis testen bij Hoorcentrum Doudelet. We gaan samen op zoek naar het mini gehoorapparaat voor uw situatie. Maak snel telefonisch een afspraak via 03/ 21 60 600 of stuur een bericht via de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?