Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Muziek hoortoestellen

U kunt weer optimaal genieten van muziek met uw hoortoestellen op maat. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen vindt u het gehoorapparaat dat het best past bij uw situatie. We bieden verschillende modellen en merken aan. Daarnaast is het ook mogelijk om een apparaat te kopen dat u verbindt met de smartphone.

Geniet weer optimaal van muziek met uw hoortoestellen

De meeste hoortoestellen zijn gericht op een goede ontvangst van spraak. Tegenwoordig zijn er echter hoortoestellen waarmee de software ook voor een goede ontvangst van muziek zorgt. Zo hebben de volgende merken een aantal modellen voor de muziekliefhebber:

Bij de aanschaf van uw hoorapparaat zorgen onze hoorspecialisten ervoor dat uw toestel voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Stream muziek naar uw hoortoestellen

Naast hoortoestellen met een goede ontvangst voor muziek, is het ook mogelijk om muziek te streamen naar uw gehoorapparaat. Zo kunt u een gehoorapparaat kopen waarmee u muziek zendt naar uw smartphone. Er bestaan ook talrijke hoortoestellen die u kunt verbinden met Bluetooth. Bij Hoorcentrum Doudelet vindt u tal van hulpmiddelen voor een natuurlijke en haarscherpe hoorervaring.

Maak een afspraak voor uw gehoorapparaat

Wilt u weer ten volle genieten van muziek? Maak dan snel een afspraak met onze experts voor uw perfecte hooroplossing. Vul het contactformulier in of bel naar 03 216 06 00. Wij maken voor u de hoortoestellen op maat waarmee u uw muziek aan de beste kwaliteit kunt beleven!

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet