Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen
Home » Onzichtbare hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten

Heeft u nood aan onzichtbare hoorapparaten? Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is de specialist voor een onzichtbare gehooroplossing. We beschikken over meer dan 4000 modellen, zodat we altijd de hoortoestellen vinden die bij u passen. Laat snel gratis uw gehoor screenen en maak een afspraak bij onze audiologen.

Onzichtbare hoorapparaten voor een natuurlijk gehoor

Hoorapparaten blijven evolueren. De technologie wordt steeds beter en de grootte wordt steeds kleiner. Hoorcentrum Doudelet is gespecialiseerd in kleine hoorapparaten, die u in uw oren steekt. Uw audioloog past deze onzichtbare hoorapparaten zo aan dat ze perfect in uw gehoorgang passen en u geniet van een perfect en natuurlijk gehoor. Daarnaast verkopen we ook modellen voor achter uw oor. Deze zijn enorm klein en vallen haast niet op. Al onze onzichtbare hoorapparaten zijn beschikbaar in verschillende onopvallende kleuren.

Een nauwkeurige afstelling van uw hoortoestellen

Nadat u het geschikte model kiest, zorgen onze audiologen voor een goede afstelling. Dit gebeurt computermatig met verschillende testen, waarin uw gehoor in kaart wordt gebracht. Na de afstelling krijgt u een uitgebreide uitleg over uw onzichtbare hoorapparaten en kunt u aan de slag. U heeft altijd recht op vijf jaar garantie en service.

Maak vandaag nog uw afspraak in Antwerpen

Heeft u recentelijk uw gehoor laten testen of heeft u nood aan een gehoorscreening? Maak dan een afspraak met de audiologen van Hoorcentrum Doudelet door te bellen naar 03/ 21 60 600. U kunt hier ook terecht voor al uw vragen en voor meer informatie. Daarnaast staat u altijd vrij om ons te contacteren via de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?