Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Phonak roger pen

De Phonak Roger Pen is een unieke design-geluidsversterker, die in combinatie met het hoortoestel Phonak Lyric een unieke geluidsbelevenis geeft. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen zijn beide toestellen verkrijgbaar en lossen we uw gehoorproblemen op de beste manier op. Dit allemaal dankzij de unieke technologieën van de Phonak Roger Pen in combinatie met de Phonak Lyric.

De Phonak Roger Pen als geluidsversterker

Naast hoortoestellen verkoopt Hoorcentrum Doudelet ook hoorhulpmiddelen van onder meer Phonak. Zo is de Phonak Roger Pen bekroond met twee designawards en zorgt deze microfoon voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid. De Phonak Roger Pen is compatibel met elk hoortoestel en u verstaat tot 62 procent meer bij lawaai dan uw goedhorende vrienden. De instellingen van de microfoon passen zich automatisch aan de situatie aan en de Roger Pen is beschikbaar in verschillende, stijlvolle kleuren.

De Phonak Lyric voor een onzichtbaar resultaat

Heeft u last van gehoorverlies en wenst u een hoortoestelsoort die onzichtbaar is? Dan is de Phonak Lyric uw oplossing. Onze audioloog plaatst dit hoortoestel in uw oor, zodat we het toestel direct goed kunnen afstellen. De Phonak Lyric is zo klein, dat het volledig onzichtbaar is voor de buitenwereld. Dit hoorapparaat is geschikt voor een gehoorverlies tot 70 dB. Het toestel kan tijdens het slapen, sporten en douchen in uw oor blijven zitten. Bovendien heeft de batterij een levensduur van enkele maanden. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is een officiële leverancier voor het unieke systeem van de Phonak Lyric.

Andere merken zijn ook mogelijk

Zodra u in ons hoorcentrum komt, kunt u de Phonak Lyric en de Phonak Roger Pen uiteraard passen. Wilt u naast dit toonaangevende merk ook andere merken bekijken? In onze collectie vindt u onder andere soorten toestellen van topmerken als:

Ontdek het hoortoestel en onze hulpmiddelen die het beste bij u passen

Ook verrast door de producten van Phonak? Hoorcentrum Doudelet biedt verschillende hooroplossingen en merken gehoorapparaten aan, waardoor er altijd een toestel is dat bij uw situatie past. Ontdek het snel in onze zaak in Antwerpen. Maak telefonisch een afspraak via 03 216 06 00 of stuur een e-mail naar info@doudelet.be.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet