Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Phonak roger pen

Phonak roger pen

De Phonak Roger pen is een unieke design geluidsversterker, die in combinatie met het Phonak Lyric hoortoestel, een unieke geluidsbelevenis geeft. Beide toestellen zijn verkrijgbaar bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Ontdek snel deze unieke technologieën en los uw gehoorprobleem op.

De Phonak Roger Pen als geluidsversterker

Naast hoortoestellen verkoopt hoorcentrum Doudelet ook hoorhulpmiddelen van onder meer Phonak. Zo is de Phonak Roger Pen bekroond met twee designawards en zorgt deze microfoon voor een uitstekend spraakverstaan. De Phonak Roger Pen is compatibel met elk hoortoestel en u verstaat tot 62 procent meer bij lawaai dan uw goedhorende vrienden. De instellingen van de microfoon passen zich automatisch aan de situatie aan en de pen is beschikbaar in verschillende, stijlvolle kleuren.

De Phonak Lyric voor een onzichtbaar resultaat

Heeft u last van gehoorverlies en wenst u een onzichtbaar hoorapparaat? Dan is de Phonak Lyric uw oplossing. Dit hoortoestel plaatst uw audioloog in uw oor, daar waar u geluid opvangt. Doordat het apparaat zo klein is, is het volledig onzichtbaar. Dit hoorapparaat is geschikt voor een gehoorverlies tot 70 dB. Het toestel kan tijdens het slapen, sporten en douchen in uw oor blijven zitten. Bovendien heeft de batterij een levensduur van enkele maanden. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is een officiële leverancier voor het unieke systeem van de Phonak Lyric.

Ontdek het hoortoestel en hulpmiddelen die het beste bij u passen

Ook verrast door de producten van Phonak? Hoorcentrum Doudelet biedt verschillende merken gehoorapparaten aan, waardoor er altijd een toestel is dat bij uw situatie past. Ontdek het snel in onze zaak in Antwerpen. Maak telefonisch een afspraak via 03/ 21 60 600.

 

Weet u hoe goed u hoort?