Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Phonak roger pen

De Phonak Roger Pen is een unieke design-geluidsversterker die een unieke geluidsbelevenis geeft. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen zijn beide toestellen verkrijgbaar en lossen we uw gehoorproblemen op de beste manier op. Dit allemaal dankzij de unieke technologieën van de Phonak Roger Pen.

De Phonak Roger Pen als geluidsversterker

Naast hoorapparaten verkoopt ons hoorcentrum in Antwerpen ook hoorhulpmiddelen van onder meer Phonak, zoals de befaamde Roger Pen. Deze handige microfoon is bekroond met twee designawards en zorgt voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid. De Phonak Roger Pen is compatibel met elk hoortoestel en u verstaat tot 62 procent meer bij lawaai dan uw goedhorende vrienden. De instellingen van de microfoon passen zich automatisch aan de situatie aan en de Roger Pen is beschikbaar in verschillende, stijlvolle kleuren. In combinatie met de Phonak Lyric, het geavanceerde hoorapparaat van hetzelfde merk, geniet u steeds van een optimale en natuurlijke luisterervaring.

Ontdek de hulpmiddelen die het best bij u passen

Bent u benieuwd naar de werking van de Phonak Roger Pen of de andere geavanceerde producten van dit merk? Onze specialisten helpen u graag tijdens de zoektocht naar uw geschikte hooroplossing. Ontdek alle opties snel in onze zaak in Antwerpen. Maak telefonisch een afspraak via 03 216 06 00 of stuur een e-mail naar info@doudelet.be.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet