Kort na de inauguratie van de nieuwe president van de Verenigde Staten sprak Starkey’s CEO Brandon Sawalich met President Biden en de First Lady. Het videogesprek met de President ging over hoe het ondersteunen van Amerikaanse bedrijven het land vooruit kan helpen.

Dat is namelijk een onderwerp dat Bill Austin, de oprichter van Starkey en zijn schoonzoon nauw aan het hart ligt. Bill startte Starkey uit het niets op en behoort vandaag behoort het tot de vijf belangrijkste hoortoestelfabrikanten. In Amerika is hij zelfs de grootste.
Bill deelt zijn geluk en rijkdom graag met anderen. Daarom startte hij de Starkey Hearing Foundation. Eens per jaar zamelt hij geld in via een benefiet om voornamelijk kinderen in ontwikkelingsgebieden van hoorzorg te voorzien. Op deze jaarlijkse benefiet worden wereldberoemde acteurs, zangers, hoogwaardigheidsbekleders, etc. gespot die Bill’s visie steunen.

Wil u net zoals de Amerikaanse President ontdekken wat Starkey hoortoestellen zo uitzonderlijk maakt? Maak dan vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met proefperiode.

Hoorcentrum Doudelet