Starkey is de winnaar van de CES 2021 prijsuitreiking. CES is een jaarlijkse internationale beurs voor consumentenelektronica. Aan de meest vooruitstrevende technologie en het beste ontwerp & design wordt een prijs uitgereikt.

Het nieuwste hoorapparaat van Starkey, de Livio Edge AI, heeft de prijs in de categorie ‘toegankelijkheid’ in ontvangst mogen nemen. Ook het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken werden gelauwerd.

Sinds Starkey enkele jaren geleden de “hearable” lanceerde, werd het idee van een klassiek hoortoestel volledig omgetoverd. Hierdoor zijn moderne hoortoestellen super eenvoudig in gebruik!

Starkey biedt momenteel ook het meest uitgebreide assortiment oplaadbare hoortoestellen aan en maakt hierdoor hun innovatieve technologieën voor meer mensen toegankelijk.

Wij vinden Starkey Livio Edge AI in ieder geval een meer dan terechte winnaar! Wil u zelf ondervinden wat Starkey hoortoestellen zo uitzonderlijk maakt? Maak dan vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met proefperiode.

Contacteer ons!

Hoorcentrum Doudelet