Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Oplossing voor tinnitus

Voor tinnitus vindt u de oplossing bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. We voeren grondige analyses uit wat betreft uw tinnitus en zoeken samen naar een oplossing die uw oorsuizen vermindert. Graag zorgen we ervoor dat u voortaan beter slaapt en dagelijks de dag weer goed doorkomt. Ontdek snel onze professionele service.

Voor uw tinnitus bieden wij dé oplossing

Heeft u last van tinnitus? Dan hoort u een geluid dat de rest van uw omgeving niet waarneemt. Diverse oorzaken kunnen gehoorbeschadiging, bepaalde antibiotica of ouderdom zijn. Soms is de oorzaak niet duidelijk. De tinnitus verschilt van persoon tot persoon en daarom zoeken we voor u een oplossing op maat. In ons hoorcentrum doen we een tinnitusanalyse, waarmee we in kaart brengen hoe uw tinnitus zich uit.

Bestrijding van uw symptomen met therapieën

Een permanente oplossing voor tinnitus bestaat helaas niet. Wel kunnen we de symptomen maskeren en zo uw levenskwaliteit verhogen. Mogelijke oplossingen voor uw tinnitus zijn:

  • Akoestische stimulatie
  • Therapiegeluiden
  • Notch-therapie
  • Ruisgeneratoren
  • Sound Pillow

In veel gevallen is er bij tinnitus ook sprake van gehoorverlies. Daarom raden we een geavanceerd en discreet hoortoestel aan.

Vraag advies aan uw audioloog

Een oplossing voor tinnitus of andere gehoorproblemen vindt u bij ons centrum in Antwerpen. Maak een afspraak door te bellen naar 03 216 06 00 of te e-mailen naar info@doudelet.be en kom langs voor een tinnitusanalyse. We vertellen u graag ook over de verschillende therapieën voor uw tinnitus en geven meer informatie over onze gebruiksvriendelijke hoortoestellen.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet