Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Tinnitus oplossing

Tinnitus oplossing

Heeft u last van tinnitus en bent u op zoek naar een oplossing? Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen voeren we grondige tinnitus analyses uit en zoeken we samen een oplossing om uw oorsuizen te verminderen. Wij maken een einde aan uw slapeloze nachten. Ontdek snel onze professionele service.

We kunnen voor uw tinnitus een oplossing bieden

Wanneer u last heeft van tinnitus hoort u een geluid dat de rest van uw omgeving niet waarneemt. De oorzaken van deze aandoening zijn divers. Het kan ontstaan door te veel lawaai, bepaalde antibiotica of ouderdom. Soms is de oorzaak niet duidelijk. De waarneming van dit geluid verschilt van persoon tot persoon. Om het geluid goed in kaart te brengen, doen we een tinnitusanalyse. Vervolgens zoeken we samen met u naar de gepaste oplossing voor uw tinnitus.

Bestrijding van uw symptomen met therapieën

Een echte oplossing voor tinnitus bestaat helaas niet. Wel kunnen we de symptomen maskeren en uw levenskwaliteit verhogen. Mogelijke oplossingen voor uw tinnitus zijn:

  • Akoestische stimulatie
  • Therapiegeluiden
  • Notch-therapie
  • Ruisgeneratoren
  • Sound Pillow

Vraag advies aan uw audioloog in Antwerpen

Heeft u last van tinnitus en bent u op zoek naar een oplossing? Maak dan snel een afspraak voor een tinnitusanalyse en vervolgens zoeken we de beste therapie voor uw situatie. Bel naar 03/ 21 60 600 of vul het contactformulier met al uw vragen in. 

 

Weet u hoe goed u hoort?