Goed horen draagt bij tot een goede gezondheid

12% van de Belgen kampen met gehoorverlies, maar slechts 1/3 van hen draagt effectief een hoortoestel. Waarom vinden wij het jammer dat maar zo weinig mensen een hoortoestel dragen?

Onderzoek heeft aangetoond dat gehoorverlies de kans op depressie, dementie, het risico op vallen en een vroege achteruitgang van het geheugen sterk vergroot. Daarom is het belangrijk om uw gehoor tijdig te laten controleren bij een erkend audioloog en indien nodig zo vroeg mogelijk met hoorapparaatjes te starten.

Een persoonlijke hooroplossing heeft een positieve impact op het emotioneel welzijn, de psychische gezondheid en het dagelijks leven in het algemeen. Geniet opnieuw van een warme muziekkwaliteit, heldere gesprekken en sociale evenementen!

 

Doordat wij ons bij Hoorcentrum Doudelet specialiseren in de nieuwste hoorinnovaties en verdeler zijn van meer dan 4000 verschillende hoorapparaatjes, hebben wij voor ieders wens en budget het juiste hoorapparaatje.

Ook in 2020 zullen wij onze persoonlijke en innovatieve begeleiding verderzetten. Zo kunnen wij u steeds een hooroplossing adviseren op basis van uw wensen en behoeften.

Bent u benieuwd wat hoorapparaatjes voor u persoonlijk kunnen betekenen? Laat u overtuigen door de laatste innovaties tijdens een vrijblijvende proefperiode. Wenst u graag meer informatie over uw gehoor of bent u niet tevreden van uw huidige hoortoestellen? Kom langs voor een gratis gehoortest en/of een gratis second opinion!

 

 

Hoorcentrum Doudelet