Over ons

Specialist in de meest innovatieve hoorapparaatjes

Hoorcentrum Doudelet, de speciaalzaak voor de meest innovatieve hoorapparaatjes.

Als een echte pionier zijn we steeds op zoek naar de nieuwste apparaatjes die de modernste technologieën bevatten. Doorheen de jaren hebben we een goede band opgebouwd met alle fabrikanten. Hierdoor bieden we u een volledig vrije keuze uit meer dan 4000 verschillende hoortoestellen. Door de vele ervaring met al deze verschillende toestellen hebben we een feeling gekregen om hoorprofielen te matchen met bepaalde merken. In overleg helpen we u graag bij de selectie van het beste apparaatje voor u. Dit in combinatie met een persoonlijke aanpak garandeert u maatwerk: het toestel dat het beste bij u, uw wensen en uw gehoor past.
Zo bent u altijd zeker van het optimale resultaat!

Enkele jaren geleden lag de klemtoon voornamelijk op miniaturisatie waarbij er vaak toch concessies werden gemaakt op vlak van geluidskwaliteit en prestaties. Vandaag de dag gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand. De computer in hoorapparaatjes is veel krachtiger geworden en heeft veel meer aandacht voor details. Hierdoor klinkt het geluid een pak rustiger en natuurlijker. Vol bewondering staan we versteld van de prestaties van de eerste designhoortoestellen!

Door het continu bijschaven van onze kennis en vaardigheden, kunnen we u een superieur geluid garanderen, ook in rumoerige omgevingen. De mogelijkheden zijn heel divers en we adviseren u graag bij uw keuze. Gelukkig hoeft u ons niet op ons woord te geloven. U kan in uw dagdagelijkse leven nagaan hoeveel plezier u aan uw favoriete hoortoestellen beleeft, gratis en vrijblijvend.

In overleg worden de meest geschikte hoortoestellen gekozen waarna deze volledig computermatig worden ingesteld op basis van de meest nauwkeurige testen die de complexe werking van uw gehoor in kaart brengen. Dit is het begin van de proefperiode waarin u zich laat overtuigen van de vele voordelen en opnieuw geniet van geluid, muziek, televisie, groepsgesprekken en alle andere situaties die voor u belangrijk zijn. Gedurende deze proefperiode wordt u nauwgezet opgevolgd en indien nodig wordt de klank bijgesteld op basis van uw bevindingen. Dit kan zowel bij ons in het hoorcentrum, bij uw thuis als online gebeuren.
Wanneer u helemaal tevreden bent over het resultaat, wordt alle administratie met betrekking tot de terugbetaling voor u in orde gebracht.
Omdat uw gehoor, wensen of leefsituatie veranderen, kan u steeds terecht voor een bijstelling of onderhoud. Dit in combinatie met een half jaarlijkse controle voorkomt dat de apparaten in de schuif belanden en u van een superieur geluid kan blijven genieten.

Ook voor hoorhulpmiddelen (bijvoorbeeld voor televisie of telefoon) kan u bij ons terecht.

Indien u twijfelt over uw hoorprestaties kan er steeds een afspraak gemaakt worden voor een gratis en vrijblijvend hooronderzoek met nabespreking. Ondanks de centrale ligging en goede bereikbaarheid met auto, bus of tram, werd het servicepakket nog verder uitgebreid met gratis huisbezoeken.

Evelyne Doudelet ontvangt u met alle plezier in onze hoorwinkel:

Mechelsesteenweg 198c – 2018 Antwerpen – info@doudelet.be – 03 21 60 600

Graag laten we ons door onze klanten, verschillende fabrikanten, congressen, beurzen en webinars inspireren met het oog op uw welbevinden: in alle vrijheid en comfort opnieuw plezier aan alledaagse situaties en de schoonheid van geluid beleven.
Kenmerkend voor onze werkwijze zijn de hoge kwaliteitseisen, professionaliteit en persoonlijke begeleiding. Bezoek vrijblijvend Hoorcentrum Doudelet. Wij leveren alle merken hoortoestellen en lichten u graag in over de nieuwste ontwikkelingen. Gratis en zonder enige verplichting!

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet