Hoorhulpmiddelen

Hoorcentrum Doudelet vindt het belangrijk dat u in alle situaties goed hoort en verstaat. Daarom bieden we u naast het ruime assortiment hooroplossingen ook een brede waaier hoorhulpmiddelen aan. Afhankelijk van uw wensen en de beoogde situatie zijn er verschillende opties.
Gezien de vele mogelijkheden adviseren wij u graag over het meest geschikte toestel.

Er zijn twee verschillende soorten hoorhulpmiddelen:

U kan kiezen voor een volledig autonoom werkend toestel dat u los van hoorapparaatjes gebruikt. Deze hoorhulpmiddelen worden vaak aangewend bij een beginnend gehoorverlies of in specifieke moeilijke luistersituaties.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het hoorhulpmiddel in combinatie met uw hoorapparaatjes te gebruiken. Dankzij de nieuwste draadloze technologie is het mogelijk om het gewenste geluid rechtstreeks en volledig draadloos naar uw hoorapparaatjes te streamen. Zo lijkt het alsof u zich naast de geluidsbron bevindt: u ondervindt minder hinder van omgevingsrumoer en de geluidskwaliteit is optimaal!

Televisie Telefonie (vast & mobiel) Wek- en waarschuwingssystemen Externe microfoon voor in rumoerige omgevingen/ gesprekken op verdere afstand

Ook voor het gebruik en onderhoud van uw hoorapparaatjes zijn er enkele handige hulpmiddelen:
Afstandsbediening Applicatie voor smartphone Oplaadbaar batterijsysteem Droog- en reinigingsbox

Relevante pagina’s

Soorten | Merken | Oplaadbaar

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet