Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Gratis hoortest

Gratis hoortest

Laat bij Hoorcentrum Doudelet gratis en vrijblijvend een hoortest uitvoeren. Onze audiologen doen een professionele hoortest en zoeken de beste oplossing voor uw gehoorprobleem. Een hoortoestel zal uw levenskwaliteit aanzienlijk verhogen. Ontdek snel onze complete service.

Gratis hoortest in Antwerpen

Bij gehoorverlies is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Wanneer het verlies snel wordt opgespoord, kan u de kans op verder verlies afremmen en zelfs uw oren trainen met een gehoorapparaat. Een hoortest bij Hoorcentrum Doudelet is altijd gratis en vrijblijvend.

Vijf jaar lang recht op hoortesten

Wanneer u bij Hoorcentrum Doudelet een hoorapparaat koopt, heeft u vijf jaar garantie en geniet van onze nazorg. U bent verzekerd voor diefstal en verlies. Daarnaast doen we het onderhoud en de reiniging van uw toestel. Ook kunt u indien u het gevoel heeft dat u gehoor er op achteruit gaat een gratis hoortest doen binnen deze periode. Vervolgens doen wij een bijregeling, zodat uw weer optimaal en haarscherp hoort.

Oplossingen voor tinnitus in Antwerpen

Ook wanneer u last heeft van tinnitus, ook bekend als oorsuizingen, kunt u bij ons terecht. Zo bieden we u hoortoestellen aan die het suizen of biepen verminderen. Laat daarom een hoortest met tinnitusanalyse uitvoeren. Maak een afspraak met onze audiologen via het contactformulier of bel naar 03/ 21 60 600. Wij zorgen voor een verhoging van uw levenskwaliteit.

 

Weet u hoe goed u hoort?