Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen

Wanneer u voor een lange tijd wil genieten van een perfect gehoor, kiest u voor oplaadbare hoortoestellen. Hoorapparaten worden steeds kleiner, zo ook de batterijen. Bovendien is het vaker mogelijk om uw hoortoestellen draadloos te verbinden, dat vraagt veel stroom. Koop daarom bij uw hoortoestellen de gepaste oplader.

Oplaadbare hoortoestellen voor een perfect gehoor dat lang duurt

Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen kiest u uit meer dan 4000 verschillende modellen oplaadbare hoortoestellen van verschillende merken. Deze toestellen zijn de kleinste op de markt en beschikken ook over een kleine batterij. Deze batterij vervangen is vaak prutswerk. Koop daarom bij uw gehoorapparaten de oplader, die het beste bij u past.

Batterijopladers met een korte oplaadtijd

Bij Hoorcentrum Doudelet kiest u uit twee opladers: de Lithium-ion of Zilver-Zink. Beide apparaten hebben een aantal grote voordelen. Uw oplaadbare hoortoestellen moeten maar enkele uren opladen voor een volle batterij. Beide opladers zijn eenvoudig in gebruik en wanneer u uw oplaadbare hoortoestellen uit het apparaat haalt, staan ze automatisch weer aan.

Geniet van vijf jaar garantie en service

Wanneer u bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen vuw oplaadbare hoortoestellen met oplader koopt krijgt u voldoende uitleg over de werking van uw apparaten. Daarnaast geniet u van vijf jaar garantie en service op uw toestellen, zodat u deze om het half jaar laat controleren. Zo vermijdt u reparaties. Ontdek snel onze complete service en maak een telefonische afspraak voor uw oplaadbare hoortoestellen op 03/ 21 60 600. Daarnaast is het ook mogelijk om een bericht achter te laten op de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?