Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Widex hoorapparaten

Widex hoorapparaten

Wanneer u last heeft van eenzijdige doofheid, bieden Widex hoorapparaten een oplossing. Dit merk is verkrijgbaar bij Hoorcentrum Doudelet. Wij bieden alle modellen aan van dit merk en ook tal van andere merken. Samen met u gaan we op zoek naar de gehooroplossing doe het beste bij u past.

Widex hoorapparaten voor eenzijdige doofheid

Wanneer u last heeft van eenzijdige doofheid of gehoorverlies aan een kant is het vaak lastig om deel te nemen aan groepsgesprekken. Daarvoor bieden de hoorapparaten van Widex een oplossing. U draagt het toestel achter uw oor voor een perfect en natuurlijk gehoor, zonder echo. De hoorapparaten van Widex zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Kleine hoorapparaten voor in uw oor

Daarnaast beschikt Widex ook over hoorapparaten voor een algemene slechthorendheid. U kiest voor een model dat u achter uw draagt, in uw oor of in uw gehoorgang. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Onze specialisten zorgen altijd voor een subtiel resultaat. Bovendien zullen uw hoorapparaten uw levenskwaliteit verbeteren. Alle hoorapparaten van Widex zijn voorzien de nieuwste technologieën voor een natuurlijk gehoor.

Kies uw hoortoestellen bij een professional

Heeft u een gehoorprobleem? Breng dan snel een bezoek aan Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. We voeren een hoortest uit en gaan na welke hoortoestellen het beste bij u passen. Al uw vragen beantwoorden wij via het contactformulier of telefonisch. Maak een afspraak en bel naar 03/ 21 60 600.

 

Weet u hoe goed u hoort?