Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Widex hoorapparaten

Wanneer u last heeft van eenzijdige doofheid, bieden Widex hoorapparaten een oplossing. Dit merk is verkrijgbaar bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij bieden alle modellen aan van dit merk en ook tal van andere merken aan. Samen met u gaan we op zoek naar de gehooroplossing die het beste bij u past.

Widex hoorapparaten voor eenzijdige doofheid

Wanneer u last heeft van eenzijdige doofheid of gehoorverlies aan één kant is het vaak lastig om deel te nemen aan groepsgesprekken. Daarvoor bieden de hoorapparaten van Widex een oplossing. U draagt het toestel achter uw oor voor een perfect en natuurlijk gehoor, zonder echo. De hoorapparaten van Widex zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Kleine hoorapparaten voor in uw oor

Daarnaast beschikt Widex over hoorapparaten voor een algemene slechthorendheid. U kiest voor een model dat u achter uw oor, in uw oor of in uw gehoorgang draagt. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Onze specialisten zorgen altijd voor een subtiel resultaat. Bovendien zal de moderne technologie van onze diverse hoorapparaten uw levenskwaliteit verbeteren. Alle hoorapparaten van Widex zijn dan ook voorzien de nieuwste technologieën voor een natuurlijk gehoor.

Kies uw hoortoestellen bij een professional

Heeft u een gehoorprobleem? Breng dan snel een bezoek aan Hoorcentrum Doudelet. We voeren een gratis hoortest uit en gaan na welke hoortoestellen het beste bij u passen. Al uw vragen beantwoorden wij via het contactformulier, telefonisch via 03 216 06 00 of per e-mail op info@doudelet.be.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet