Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Widex-hoorapparaten

Wanneer u last heeft van eenzijdige doofheid, bieden Widex-hoorapparaten een oplossing. Dit merk is verkrijgbaar bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij bieden alle modellen aan van Widex, en ook tal van andere merken. Samen gaan we op zoek naar de gehooroplossing die het best bij u past.

Widex-hoorapparaten voor eenzijdige doofheid

Wanneer u last heeft van eenzijdige doofheid of gehoorverlies aan één kant, is het vaak lastig om deel te nemen aan groepsgesprekken. Daarvoor bieden de hoorapparaten van Widex een oplossing. U draagt het hoortoestel achter uw oor voor een perfect en natuurlijk gehoor, zonder echo. De Widex-hoorapparaten zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Kleine hoorapparaten voor in uw oor

Daarnaast beschikt Widex over hoorapparaten voor een algemene slechthorendheid. U kiest uit verschillende modellen. Ons hoorcentrum in Antwerpen is gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Onze specialisten zorgen altijd voor een subtiel resultaat. Bovendien verbetert de moderne technologie van onze diverse hoorapparaten uw levenskwaliteit. Alle Widex-hoorapparaten zijn dan ook voorzien van de nieuwste technologieën voor een natuurlijk gehoor.

Kies uw hoortoestellen bij een professional

Heeft u een gehoorprobleem en denkt u dat een hoorapparaat van Widex de oplossing kan bieden? Breng dan snel een bezoek aan ons centrum. We voeren een gratis hoortest uit en gaan na welke hoortoestellen het best bij u passen. Al uw vragen beantwoorden wij via het contactformulier of telefonisch via 03 216 06 00.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet