Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Hoortoestel achter het oor

Bent u op zoek naar een hoortoestel voor achter het oor? In het ruime aanbod van Hoorcentrum Doudelet vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Onze winkel is gevestigd in Antwerpen en biedt gehoorapparaten voor achter het oor aan van absolute topmerken. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u op zoek naar het model dat voor u het meest geschikt is.

Waarom kiezen voor een hoortoestel achter het oor?

Dankzij de moderne technologieën bestaan er vandaag de dag tal van kwalitatieve gehoorapparaten voor in het oor. Waarom zou u dan nog een hoortoestel voor achter uw oor kiezen? Ten eerste kunnen achter-het-oor-gehoorapparaten dankzij hun grotere formaat ook meer versterking geven. Dit maakt hen ook geschikt voor zwaardere vormen van gehoorverlies, in tegenstelling tot kleine gehoorapparaatjes. Bovendien is er in toestellen voor achter het oor meer plaats voor de batterijen, zodat ze langer meegaan zonder dat u ze moet opladen of de batterijen moet vervangen. Dankzij de knoppen voor programmakeuze zijn ze eveneens gemakkelijk te bedienen. Draagt u een bril? Dan is een gehoorapparaat voor achter het oor uiteraard minder handig. In dat geval kunt u kiezen voor een hoorbril, waarmee u uw bril en hoorapparaat in één combineert.

Kies voor een toestel op maat

Elke klant heeft andere noden en wensen en daarom biedt ons hoorcentrum in Antwerpen steeds een oplossing op maat aan. Onze ervaren medewerkers gaan graag met u op zoek naar een hoortoestel voor achter het oor dat comfortabel zit en u een optimale luisterervaring biedt. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken!

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet