Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Hoorbril kopen

Wilt u een hoorbril kopen? Dan helpt Hoorcentrum Doudelet u graag verder. Wij verkopen naast hoorapparaten ook verschillende beengeleiders, zoals een hoorbril. Deze brillen zijn erg modieus en u heeft een perfect, natuurlijk gehoor. Ontdek het montuur dat het beste bij u past.

Een hoorbril als beengeleider koper

Wanneer u gehoorproblemen heeft ter hoogte van het buitenoor of het middenoor is het mogelijk om via beengeleiding een oplossing te bieden, waarbij het binnenoor rechtstreeks gestimuleerd wordt. Tegenwoordig hoeft de beengeleider niet meer dicht tegen de huid geplaatst te worden en biedt het kopen van een hoorbril een goede oplossing.

Modieuze monturen voor uw hoorbril

Hoorcentrum Doudelet biedt verschillende merken hoorbrillen aan, waardoor u altijd een model vindt dat bij u past. Bij deze monturen zijn de trilblokjes verbonden met de veer van het door u gekozen montuur. Dankzij de nieuwe technieken en de vele inspanningen op vlak van design is het trilblokje op een subtiele manier geïntegreerd. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen montuur te voorzien van een brilveer met trilblokje. Ook hierbij heeft u een perfect, natuurlijk gehoor. Een ander voordeel is dat u het trilblokje nadien op een ander brilmontuur kunt plaatsen.

Ontdek al uw hoormogelijkheden in ons hoorcentrum

Bent u op zoek naar een hoortoestel of een beengeleider? Maak dan snel een afspraak met ons hoorcentrum in Antwerpen door te e-mailen naar info@doudelet.be of te bellen naar 03 216 06 00. Heeft u nog vragen over het aankopen van uw hoorbril? Stel uw vraag gerust via het contactformulier.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet