Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Onzichtbaar gehoorapparaat

Onzichtbaar gehoorapparaat

Wenst u een onzichtbaar hoorapparaat? Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen biedt meer dan 4000 verschillende hoortoestellen aan. We vinden dus steeds uw ideale hooroplossing. We bieden de kleinste apparaten aan op de markt voor het perfecte, natuurlijke gehoor. Maak snel een afspraak voor uw toestel.

Uw onzichtbaar gehoorapparaat voor een perfect gehoor

Hoorcentrum Doudelet Antwerpen is gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Bij ons koopt u een gehoorapparaat voor in uw oor. Deze worden steeds op maat van uw gehoorgang gemaakt en zijn voorzien van geavanceerde technologie. Hierdoor heeft een perfect natuurlijk gehoor in elke situatie. Uw gehoorapparaat is beschikbaar in diverse kleuren voor een onzichtbaar resultaat.

Verschillende merken waar u op kunt vertrouwen

Na een hoortest, gaan wij samen met u op zoek naar een onzichtbaar gehoorapparaat. U kiest uit diverse merken, zoals Starkey, Bernafon en Phonak. Vervolgens zorgen onze specialisten voor een nauwkeurige afstelling, zodat u weer ten volle van het leven kan genieten. U heeft altijd vijf jaar garantie op uw toestel en in deze periode kunt u altijd op onze service rekenen. Bovendien bent u verzekerd voor verlies en diefstal van uw onzichtbaar gehoorapparaat. Ook kunt u bij ons terecht voor een professionele reiniging van uw toestel, vervanging van onderdelen, onderhoud en nazicht. Dit alles zonder meerprijs.

Ontdek het gehoorapparaat dat bij u past

Heeft u nood aan een onzichtbaar gehoorapparaat? Laat uw gehoor screenen door de audiologen van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. We vinden altijd de oplossing die bij u past. Voor een afspraak vult u het contactformulier in of belt u met een van onze medewerkers op 03/ 21 60 600.

 

Weet u hoe goed u hoort?