Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Onzichtbaar gehoorapparaat

Wenst u een onzichtbaar gehoorapparaat en bent u benieuwd welke onzichtbare hoorapparaten voor u geschikt zijn? Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen biedt meer dan 4000 verschillende hoortoestellen aan. We vinden dus steeds uw ideale hooroplossing met een onzichtbaar hoortoestel en bieden de kleinste apparaten op de markt aan voor het perfecte, natuurlijke gehoor. Maak snel een afspraak voor uw toestel en vraag naar de mogelijkheden van onzichtbare hoorapparaten.

Een onzichtbaar gehoorapparaat voor een perfect gehoor

Hoorcentrum Doudelet is gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’ en biedt voor ieder specifiek probleem aan het gehoor het juiste hoortoestel dat onzichtbaar is. De toestellen die wij aanbieden worden steeds op maat van uw gehoorgang gemaakt en zijn voorzien van geavanceerde technologie. Hierdoor heeft u een optimaal natuurlijk gehoor in elke situatie, welk van de onzichtbare hoorapparaten u ook kiest. Uw gehoorapparaat is beschikbaar in diverse kleuren en het hoortoestel zorgt altijd voor een onzichtbaar resultaat.

Verschillende merken waar u op kunt vertrouwen

Na een hoortest gaan wij samen met u op zoek naar een onzichtbaar gehoorapparaat. U kiest uit diverse merken, zoals:

 Vervolgens zorgen onze specialisten voor een nauwkeurige afstelling van een onzichtbaar hoortoestel, zodat u weer ten volle van het leven kan genieten. U heeft altijd vijf jaar garantie op uw onzichtbare hoorapparaten en in deze periode kunt u altijd op onze service rekenen. Bovendien bent u verzekerd voor verlies en diefstal van uw onzichtbaar gehoorapparaat. Ook kunt u bij ons terecht voor een professionele reiniging van uw toestel, vervanging van onderdelen, onderhoud en nazicht. Dit alles zonder meerprijs.

Ontdek de onzichtbare hoorapparaten die bij u passen

Heeft u nood aan een onzichtbaar gehoorapparaat? Laat uw gehoor screenen door de audiologen van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen en krijg duidelijkheid over de onzichtbare hoorapparaten die bij uw wensen passen en uw problemen zo goed mogelijk verhelpen. Voor een afspraak vult u het contactformulier in, stuurt u een e-mail naar info@doudelet.be of belt u met een van onze medewerkers op 03 216 06 00.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet