Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Gehoorapparaat in het oor

Gehoorapparaat in het oor

Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is de specialist voor een gehoorapparaat in het oor. Wij bieden discrete gehooroplossingen aan voor uw situatie. We leveren de kleinste hoortoestellen ter wereld met een optimaal, natuurlijk geluid. Bovendien krijgt u altijd vijf jaar garantie op uw toestel. Ontdek snel onze service.

Een gehoorapparaat in het oor is altijd een discrete oplossing

Een gehoorapparaat in het oor maken we steeds op maat van uw oor. Het toestel past precies in de contouren van uw gehoorgang. Dankzij de nieuwste beluchtingstechnieken sluit het apparaat uw oor niet af en klinken alle geluiden erg natuurlijk. Bovendien kunt u het gehoorapparaat in het oor onopvallend dragen. De toestellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals transparant, glanzend of uw haarkleur.

Diverse merken met een vaste garantie en service

Hoorcentrum Doudelet biedt meer dan 4000 verschillende gehoorapparaten aan. Er is dus steeds een toestel dat past bij uw situatie. Wanneer u een gehoorapparaat in het oor koopt, geniet van een uitstekende service. U heeft altijd vijf jaar garantie en krijgt in deze periode altijd de nodige nazorg. Zo passen wij indien nodig uw toestel aan, doen we professionele reinigingen en bent u verzekerd tegen diefstal en verlies.

Ontdek de gehooroplossing die het beste bij u past

Heeft u nood aan een hoortoestel? Kom dan gratis uw gehoor testen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Vervolgens zoeken we samen met u naar de gepaste hoor oplossing. Ontdek onze service in ons centrum in Antwerpen en maak telefonisch een afspraak via 03/ 21 60 600.

 

Weet u hoe goed u hoort?