Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Gehoorapparaat in het oor

Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is de specialist in het gehoorapparaat voor in het oor, die u bij ons op maat kunt kopen. Wij bieden dan ook discrete gehooroplossingen aan voor uw situatie. We leveren de kleinste hoortoestellen ter wereld met een optimaal, natuurlijk geluid. Bovendien krijgt u altijd vijf jaar garantie op uw toestel. Ontdek snel onze service!

Een gehoorapparaat in het oor is in veel gevallen een goed idee om te kopen

Een gehoorapparaat in het oor, kunt u bij ons in verschillende soorten kopen. Onze specialisten maken het gehoorapparaat namelijk speciaal voor u op maat. Het toestel past zo precies in de contouren van uw gehoorgang. Dankzij de nieuwste beluchtingstechnieken sluit het gehoorapparaat, dat u bij ons kunt kopen, uw oor niet af en klinken alle geluiden erg natuurlijk. Bovendien kunt u het gehoorapparaat in het oor onopvallend dragen. De toestellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals:

  • Transparant
  • Glanzend
  • Uw haarkleur

Diverse merken met een vaste garantie en service

Hoorcentrum Doudelet biedt meer dan 4000 verschillende gehoorapparaten van gerenommeerde merken aan . Er is dus steeds een modern hoortoestel dat past bij uw situatie. Wanneer u een gehoorapparaat voor in het oor bij ons gaat kopen, geniet u altijd van een uitstekende service. U krijgt in de garantieperiode altijd de nodige nazorg. Zo passen wij indien nodig uw toestel aan, doen we professionele reinigingen en bent u verzekerd tegen diefstal en verlies bij het kopen van uw gehoorapparaat voor in het oor.

Ontdek de gehooroplossing die het beste bij u past

Heeft u nood aan een gehoorapparaat voor in uw oor? Kom dan gratis uw gehoor testen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Vervolgens zoeken we samen met u naar de gepaste hooroplossing. Ontdek onze service in ons centrum in Antwerpen en maak telefonisch een afspraak via info@doudelet.be,  03 216 06 00 of vul het contactformulier in.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet