Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen
Home » Gehoorapparaat kopen

Gehoorapparaat kopen

Wilt u een nieuw gehoorapparaat kopen? Maak dan een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij doen een gratis hoortest en vervolgens gaan we samen met u op zoek naar de gehooroplossing voor uw situatie. Alle toestellen zijn discreet en bieden u een natuurlijk gehoor. Bovendien krijgt u steeds vijf jaar garantie.

Wat komt er kijken bij een gehoorapparaat kopen?

Het oor is een delicaat orgaan en door het verwerken van te veel lawaai of ouderdom treedt beschadiging op. Wanneer u last heeft van gehoorverlies, dient u een hoortest uit te voeren. Na een professionele test in ons centrum, bepalen wij samen met u welke gehooroplossing het beste bij u past. Voor uw gehoorapparaat kiest u een type: in het oor of rond het oor. Daarnaast zijn er verschillende prijsklassen mogelijk.

Uw ziekenfonds komt tussen in de betaling van uw gehoorapparaat

Naast het persoonlijk advies bij het kopen van uw gehoorapparaat zorgen we voor een nauwkeurige afstelling en een garantie en service van vijf jaar. Wanneer er een probleem opkomt of er een nieuwe afstelling nodig is, kunt u steeds bij ons terecht. Daarnaast komt uw ziekenfonds tussen in de betaling van uw apparaat bij een gehoorverlies vanaf 40 dB. Deze tussenkomst krijgt u met een voorschrift van een NKO-arts.

Geniet snel van een natuurlijk gehoor

Een hoortoestel verbetert uw levenskwaliteit. Laat daarom snel een gratis hoortest uitvoeren door de audiologen van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij helpen u bij het kopen van het juiste gehoorapparaat. U maakt een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar 03/ 21 60 600.

 

Weet u hoe goed u hoort?