Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen
Home » Gehoorproblemen

Gehoorproblemen

Denkt u dat u last heeft van gehoorproblemen? Laat dan snel een gratis gehoorscreening uitvoeren door Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Na uw screening, zorgen we voor een gehooroplossing op maat en een nauwkeurige afstelling van het toestel. Ga voor een perfect, natuurlijk en discreet resultaat. Ontdek snel onze complete service.

Wat verstaan we onder gehoorproblemen?

Gehoorproblemen ontstaan door een overvloed aan lawaai of door ouderdom. In het eerste geval, gaat het vaak over tinnitus, ook wel bekend als oorsuizen. Bij tinnitus kunnen enkel de symptomen bestreden worden met verschillende therapieën. Bij tinnitus treedt er geen gehoorverlies op. Bij gehoorverlies worden er twee soorten onderscheiden: geleidingsverlies en perspectief verlies. Voor beide vormen bestaan er geschikte gehoortoestellen. Wanneer u last heeft van gehoorproblemen dient u langs te gaan bij een NKO-arts. Deze stuurt u indien nodig door naar een hoorcentrum.

Gehoorapparaten voor een natuurlijk gehoor

Heeft u gehoorverlies en wenst u een gehoorapparaat te dragen. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen is gespecialiseerd in onzichtbare hoortoestellen. We zorgen dus voor een apparaat dat perfect is aangepast aan uw oren en dat een natuurlijk resultaat oplevert. U kiest uit meer dan 4000 verschillende toestellen. Na uw aankoop blijft u vijf jaar lang recht hebben op garantie en onze service.

Maak een afspraak bij ons hoorcentrum in Antwerpen

Heeft u last van gehoorproblemen en biedt een hoortoestel de oplossing? Maak vandaag nog bij ons in Antwerpen een afspraak. Vul het contactformulier in of bel ons op 03/ 21 60 600. Wij testen uw gehoor en vinden op oplossing op maat.

 

Weet u hoe goed u hoort?