Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Gehoorproblemen bij ouderen

Gehoorproblemen zijn veelvoorkomend bij ouderen, en dus is het erg belangrijk om een goed hoortoestel te vinden. Heeft u last van gehoorproblemen? Laat dan snel een gratis gehoorscreening uitvoeren door Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Na uw screening zorgen we voor een gehooroplossing op maat en een nauwkeurige afstelling van het toestel. Ga voor een perfect, natuurlijk en discreet resultaat. Ontdek snel onze complete service voor gehoorproblemen bij ouderen.

Gehoorproblemen bij ouderen hebben diverse oorzaken

Problemen aan het gehoor hebben verschillende oorzaken, waarvan een aantal welbekend zijn. Gehoorproblemen zijn vooral frequent bij ouderen, omdat de haarcellen in het binnenoor verslijten naargelang men ouder wordt. Ook lawaai, medicijngebruik, vaatproblemen of slechte eetgewoonten kunnen een rol spelen bij gehoorverlies. Bij gehoorverlies onderscheiden we twee soorten:

  • Geleidingsverlies
  • Perspectiefverlies

Voor beide vormen van gehoorproblemen bestaan er geschikte gehoortoestellen die we eenvoudig installeren bij ouderen. Wanneer u last heeft van gehoorproblemen, dient u langs te gaan bij een kno-arts. Deze stuurt u indien nodig door naar een hoorspecialist. Bent u ook slechtziend? Dan biedt een hoorbril, oftewel een hoortoestel en een bril in één, in sommige gevallen ook de ideale oplossing.

Gehoorapparaten voor een natuurlijk gehoor

Heeft u gehoorverlies en wenst u een gehoorapparaat of herkent u bekende gehoorproblemen bij ouderen? Wij zijn gespecialiseerd in onzichtbare hoortoestellen. Bij ons koopt u toestellen van bijvoorbeeld Bernafon. Of wat dacht u van het prestigieuze merk Oticon? We zorgen voor een apparaat dat perfect is aangepast aan uw oren en dat een natuurlijk resultaat oplevert. U kiest uit meer dan 4000 verschillende toestellen. Na uw aankoop heeft u vijf jaar lang recht op garantie en onze service.

Maak een afspraak bij ons centrum

Heeft u last van gehoorproblemen en wilt u graag een hoortoestel als oplossing? Of wilt u meer weten over gehoorproblemen bij ouderen? Bel ons op 03 216 06 00 of stuur een e-mail naar info@doudelet.be en maak vandaag nog een afspraak bij ons. Wij testen uw gehoor en vinden een oplossing op maat.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet