Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Gehoorproblemen bij ouderen

Gehoorproblemen zijn veelvoorkomend bij ouderen, maar ook bij andere leeftijdsgroepen komen deze voor. Denkt u dat u last heeft van gehoorproblemen? Laat dan snel een gratis gehoorscreening uitvoeren door Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Na uw screening zorgen we voor een gehooroplossing op maat en een nauwkeurige afstelling van het toestel. Ga voor een perfect, natuurlijk en discreet resultaat. Ontdek snel onze complete service voor gehoorproblemen bij ouderen.

Gehoorproblemen bij zowel ouderen als jongeren hebben diverse oorzaken

Problemen aan het gehoor hebben verschillende oorzaken, waarvan een aantal welbekend zijn. Gehoorproblemen ontstaan bijvoorbeeld door ouderdom, waardoor deze problemen bij ouderen het vaakst voorkomen. Echter, door een overvloed aan lawaai kunnen ook jongeren gehoorproblemen oplopen. In het eerste geval gaat het vaak over tinnitus, ook wel bekend als oorsuizen. Bij tinnitus kunnen enkel de symptomen bestreden worden met verschillende therapieën. In dit geval treedt er geen gehoorverlies op. Bij gehoorverlies onderscheiden we twee soorten:

  • Geleidingsverlies
  • Perspectiefverlies

Voor beide vormen van gehoorproblemen bestaan er geschikte gehoortoestellen die we eenvoudig installeren bij ouderen. Wanneer u last heeft van gehoorproblemen, dient u langs te gaan bij een kno-arts. Deze stuurt u indien nodig door naar een hoorcentrum. Bent u ook slechtziend? Dan biedt een hoorbril, oftewel een hoortoestel en een bril in één, in sommige gevallen ook de ideale oplossing.

Gehoorapparaten voor een natuurlijk gehoor

Heeft u gehoorverlies en wenst u een gehoorapparaat of herkent u bekende gehoorproblemen bij ouderen die u kent? Hoorcentrum Doudelet is gespecialiseerd in onzichtbare hoortoestellen. Bij ons koopt u toestellen van bijvoorbeeld Bernafon. Of wat dacht u van het prestigieuze merk Oticon? We zorgen voor een apparaat dat perfect is aangepast aan uw oren en dat een natuurlijk resultaat oplevert. U kiest uit meer dan 4000 verschillende toestellen. Na uw aankoop heeft u vijf jaar lang recht op garantie en onze service.

Maak een afspraak bij ons hoorcentrum

Heeft u last van gehoorproblemen en biedt een hoortoestel de oplossing? Of wilt u meer weten over gehoorproblemen bij ouderen of jongeren? Bel ons op 03 216 06 00 of stuur een e-mail naar info@doudelet.be en maak vandaag nog bij ons in Antwerpen een afspraak. Wij testen uw gehoor en vinden een oplossing op maat.

 

Weet u hoe goed u hoort?