Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Gehoorproblemen bij ouderen

Gehoorproblemen bij ouderen

Gehoorproblemen zijn veelvoorkomend bij ouderen, maar ook bij andere leeftijdsgroepen komen deze voor. Denkt u dat u last heeft van gehoorproblemen? Laat dan snel een gratis gehoorscreening uitvoeren door Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Na uw screening zorgen we voor een gehooroplossing op maat en een nauwkeurige afstelling van het toestel. Ga voor een perfect, natuurlijk en discreet resultaat. Ontdek snel onze complete service.

Gehoorproblemen bij zowel jongeren als ouderen hebben diverse oorzaken

Problemen aan het gehoor hebben verschillende oorzaken, waarvan een aantal welbekend zijn. Gehoorproblemen ontstaan bijvoorbeeld door ouderdom, waardoor deze problemen bij ouderen het vaakst voorkomen. Echter, door een overvloed aan lawaai kunnen ook jongeren gehoorproblemen oplopen. In het eerste geval gaat het vaak over tinnitus, ook wel bekend als oorsuizen. Bij tinnitus kunnen enkel de symptomen bestreden worden met verschillende therapieën. Bij tinnitus treedt er geen gehoorverlies op. Bij gehoorverlies worden er twee soorten onderscheiden: geleidingsverlies en perspectiefverlies. Voor beide vormen bestaan er geschikte gehoortoestellen. Wanneer u last heeft van gehoorproblemen, dient u langs te gaan bij een NKO-arts. Deze stuurt u indien nodig door naar een hoorcentrum. Bent u ook slechtziend? Dan biedt een hoorbril, oftewel een hoortoestel en een bril in één, in sommige gevallen ook de ideale oplossing.

Gehoorapparaten voor een natuurlijk gehoor

Heeft u gehoorverlies en wenst u een gehoorapparaat te dragen? Of herkent u bekende gehoorproblemen bij ouderen? Hoorcentrum Doudelet is gespecialiseerd in onzichtbare hoortoestellen, bijvoorbeeld van Bernafon en Oticon. We zorgen dus voor een apparaat dat perfect is aangepast aan uw oren en dat een natuurlijk resultaat oplevert. U kiest uit meer dan 4000 verschillende toestellen. Na uw aankoop blijft u vijf jaar lang recht hebben op garantie en onze service.

Maak een afspraak bij ons hoorcentrum

Heeft u last van gehoorproblemen en biedt een hoortoestel de oplossing? Of wilt u meer weten over gehoorproblemen bij jongeren of ouderen? Maak vandaag nog bij ons in Antwerpen een afspraak. Vul het contactformulier in of bel ons op 03 216 06 00. Wij testen uw gehoor en vinden een oplossing op maat.

 

Weet u hoe goed u hoort?