Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Gratis hoortest

Laat bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen gratis en vrijblijvend een hoortest uitvoeren. Onze audiologen doen een professionele hoortest en zoeken de beste oplossing voor uw gehoorprobleem. Een modern hoortoestel van een vooraanstaand merk verhoogt uw levenskwaliteit aanzienlijk. Ontdek snel onze complete service.

Doe de gratis hoortest in onze gespecialiseerde zaak

Bij gehoorproblemen is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Wanneer het verlies snel wordt opgespoord, kunt u de kans op verder verlies afremmen en zelfs uw oren trainen met een gehoorapparaat. Een hoortest bij ons hoorcentrum in Antwerpen is altijd geheel gratis en vrijblijvend.

Vijf jaar lang recht op hoortests

Wanneer u bij ons een gehoorapparaat koopt, heeft u vijf jaar garantie en geniet u tegelijkertijd van onze nazorg. U bent bovendien verzekerd voor diefstal en verlies. Daarnaast verrichten we het onderhoud en de reiniging van uw toestel. Indien u het gevoel heeft dat uw gehoor erop achteruitgaat, kunt u een gratis hoortest binnen deze periode laten doen. Vervolgens regelen wij uw toestel bij, zodat u weer optimaal en haarscherp hoort.

Ontdek onze oplossingen voor tinnitus

Ook wanneer u last heeft van tinnitus, ook bekend als oorsuizingen, kunt u bij ons terecht. Zo bieden we u hoortoestellen aan die het suizen of piepen verminderen. Laat daarom een hoortest met tinnitusanalyse uitvoeren, zodat wij een geschikte oplossing voor uw tinnitus kunnen vinden. Maak een afspraak met onze audiologen via het contactformulier of bel naar 03 216 06 00.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet