Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Oordoppen op maat

Met oordoppen op maat beschermt u uw oren op optimale wijze. Enkel als uw oordoppen goed in uw gehoorgang zitten, wordt uw oor naadloos afgesloten. Dit is essentieel om gehoorschade te vermijden. Bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen laat u kwalitatieve oordoppen op maat maken die erg comfortabel zitten en u doeltreffend beschermen tegen gehoorverlies.

Met oordoppen op maat bent u volledig beschermd

Luide geluiden zijn alomtegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan luide muziek op feestjes of concerten, het lawaai dat te pas komt bij constructiewerkzaamheden of smartphones die soms ook erg luid kunnen zijn. Wanneer u langdurig of overdreven aan lawaai wordt blootgesteld, heeft dit vaak ernstige gevolgen. Denk maar aan hardhorigheid, overgevoeligheid voor lawaai of tinnitus. Helaas staan de meeste mensen hier pas bij stil wanneer het al te laat is en de gehoorschade reeds is opgetreden. Laat het zover niet komen. Ons hoorcentrum in Antwerpen maakt voor u oordoppen op maat. Hierbij houden we niet alleen rekening met de vorm van uw gehoorgang, maar ook met het specifieke soort lawaai waarmee u het meest in contact komt. Gaat u bijvoorbeeld geregeld naar concerten? Of werkt u met luide machines? Voor deze zaken hebben wij een speciale filter. Zo hoort u nog steeds alle geluiden in uw omgeving, maar aan een aangenaam en gezond volume.

Laat uw oordoppen aanmeten

Iedereen is gebaat bij een goede gehoorbescherming op maat. Zo voorkomt u gehoorproblemen op oudere leeftijd. Maak dus snel een afspraak met onze specialisten voor uw oordoppen op maat. U bereikt ons via het contactformulier of door te bellen naar 03 216 06 00. Uw oren zullen u dankbaar zijn!

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet