Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Hoortoestellen van Oticon

Van het merk Oticon verkopen we alle hoortoestellen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Ieder hoortoestel van dit merk is klein en past fijn achter uw oor. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren. Ga met een van onze audiologen op zoek naar het passende hoortoestel en geniet voortaan weer van alle geluiden om u heen.

Van het merk Oticon koopt u hoortoestellen die discreet zijn

We zijn gespecialiseerd in kleine gehoorapparaten. Als u een hoortoestel gebruikt, wilt u dit hoogstwaarschijnlijk zo discreet mogelijk dragen. Oticon produceert twee verschillende soorten hoortoestellen. Zo hebben ze een ruim aanbod aan hoortoestellen voor achter het oor. Het oordopje dat u in uw oor stopt, is verbonden met een slangetje. Ook hebben ze hoortoestellen voor in het oor zelf. De Oticon-hoortoestellen die u bij ons koopt, beschikken over de meest recente technologie. Door deze technologie hoort u perfect en heel natuurlijk. Bovendien zijn deze toestellen verkrijgbaar in diverse kleuren en is personalisatie zeker mogelijk. Merken die we, naast Oticon, verkopen, zijn onder meer:

h3>Vraag naar uw gehooroplossing bij ons

Heeft u interesse in hoortoestellen van Oticon? Onze hoorspecialist helpt u maar al te graag verder. Bel ons dan via het nummer 03 216 06 00 of stuur een bericht via het contactformulier. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak om uw specifieke situatie te bespreken. Samen zoeken we de gehooroplossing die het best bij u past.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet