Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Hoorapparaat van Phonak

Bent u op zoek naar een hoorapparaat van Phonak? Dan helpt Hoorcentrum Doudelet uit Antwerpen u graag verder. Bij ons vindt u verschillende hoorapparaten van Phonak, zoals de innovatieve Phonak Lyric. Onze experts zoeken graag met u naar een geschikt toestel en passen dit voor u aan.

De Lyric, het meest vooruitstrevende hoorapparaat van Phonak

Hét meest bekende hoorapparaat van Phonak is de Lyric. Dit onzichtbare gehoorapparaat biedt een bijzonder helder en natuurlijk geluid. De Phonak Lyric maakt namelijk gebruik van de natuurlijke anatomie van uw oor om geluid te lokaliseren. U kunt dit hoorapparaat letterlijk de hele dag lang door dragen, en dit maanden aan een stuk. Het toestel vereist namelijk geen onderhoud en de batterijen moeten niet vervangen worden. Zelfs tijdens het sporten en douchen houdt u het hoorapparaat gewoon aan. Wanneer u het toestel verbindt met een app op uw gsm, wijzigt u heel gemakkelijk de instellingen om de beste geluidservaring te beleven. Het hoorapparaat biedt ook een oplossing aan in geval van tinnitus. Hoort u slecht in groepsgesprekken of andere situaties met achtergrondlawaai? Combineer uw hoorapparaat van Phonak dan met de Phonak Roger Pen.

Probeer het zelf eens uit

Wilt u dit revolutionaire hoorapparaat van Phonak zelf eens vrijblijvend uitproberen? Als officiële Lyric-aanbieder kan ons hoorcentrum in Antwerpen u een vrijblijvende proefperiode aanbieden. Indien de Phonak Lyric u bevalt, sluit u vervolgens een abonnement af op jaarbasis. Hierin zitten onderhoud en vervanging inbegrepen. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken!

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet