Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Moderne hoortoestellen

Moderne hoortoestellen kunt u kopen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij zijn een hoorcentrum dat met de tijd meegaat en daarom verkopen we continu nieuwe hoortoestellen. Zo vindt u bij ons de nieuwste technologieën op het gebied van gehoor en geniet u met een van onze hoortoestellen van kraakhelder geluid. Bovendien zijn we dé specialist in onzichtbaar horen, zodat uw moderne hoortoestellen niemand opvallen. Heeft u interesse in nieuwe hoortoestellen? Kom dan bij ons langs.

Moderne hoortoestellen bieden nieuwe, heldere geluiden

Als ervaren hoorspecialist volgen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen steeds grondig op. Dit houdt ook in dat u in ons aanbod altijd enkel nieuwe, moderne hoortoestellen vindt. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Samen gaan we op zoek naar een hoortoestel dat perfect aansluit op uw wensen en uw gehoor. In ons ruime aanbod vindt u allerlei hoortoestellen die beschikken over moderne specificaties en die nieuwe geluidservaringen bieden. Denkt u hierbij aan:

Wanneer u uw ideale hoortoestel gevonden heeft, passen wij dit op maat voor u aan. We leggen u ook graag alles uit over de gebruikswijze. Het is uiteraard van belang dat u het apparaat zelf eenvoudig kunt besturen. Bovendien profiteert u bij ons van vijf jaar garantie en service. Is er iets na de aanschaf nog onduidelijk? Dan bent u altijd van harte welkom bij ons.

Maak een afspraak en geniet van helder geluid

We brengen graag uw gehoor in kaart, waarna u een van onze moderne hoortoestellen met nieuwe technologieën kunt aanschaffen. De Xperience-hoorapparaten van Signia, bijvoorbeeld, zijn een grote aanrader. Maak een afspraak door te bellen naar 03 216 06 00 of vul het contactformulier in. Onze audiciens verwelkomen u graag in onze zaak.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet