Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Moderne hoortoestellen

Moderne hoortoestellen kunt u kopen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij zijn een hoorcentrum dat met de tijd meegaat en daarom verkopen we continu nieuwe hoortoestellen. Zo vindt u bij ons de nieuwste technologieën op het gebied van gehoor en geniet u met een van onze hoortoestellen van kraakhelder geluid. Bovendien zijn we de specialist in onzichtbaar horen, zodat uw moderne hoortoestellen niemand opvallen. Heeft u interesse in nieuwe hoortoestellen? Kom dan bij ons langs voor een gratis hoortest.

Moderne hoortoestellen bieden nieuwe, heldere geluiden

Onze audiciens hebben voortdurend de laatste ontwikkelingen onder de knie, waardoor wij u alles kunnen vertellen over nieuwe en moderne hoortoestellen. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Samen gaan we op zoek naar een hoortoestel dat perfect aansluit op uw wensen en uw gehoor. In ons ruime aanbod vindt u allerlei hoortoestellen die beschikken over moderne specificaties en nieuwe geluidservaringen bieden. Denkt u hierbij aan:

Welk van de nieuwe hoortoestellen u ook kiest, ze beschikken allemaal over moderne designs. Zodra u een toestel heeft uitgekozen, leggen we u alles over de gebruikswijze uit. Het is uiteraard van belang dat u het apparaat zelf eenvoudig kunt besturen. Bovendien profiteert u bij ons van vijf jaar garantie en service. Is er iets na de aanschaf nog onduidelijk? Dan bent u altijd van harte welkom in ons hoorcentrum in Antwerpen.

Maak een afspraak en geniet van helder geluid

We brengen graag uw gehoor in kaart, waarna u een van onze moderne hoortoestellen met nieuwe technologieën kunt aanschaffen. Maak een afspraak door te e-mailen naar info@doudelet.be, te bellen naar 03 216 06 00 of vul het contactformulier. Onze audiciens verwelkomen u graag in Antwerpen.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet