Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Starkey hoortoestellen

Starkey hoortoestellen

Vind de oplossing voor uw gehoorprobleem met Starkey hoortoestellen. Alle toestellen van dit merk zijn verkrijgbaar bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Onze audiologen testen uw gehoor en gaan samen met u opzoek naar de gepaste gehooroplossing. Maak snel een afspraak en ontdek onze service.

Starkey hoortoestellen voor gehoorverlies

Hert merk Starkey biedt hoortoestellen aan voor elk gehoorproblemen. Zo beschikken ze over modellen voor in uw oor of gehoorgang voor wanneer u last heeft van gehoorverlies. Daarnaast hebben ze ook subtiele modellen om achter uw oor te plaatsen. Alle hoortoestellen van Starkey zijn altijd voorzien van de meest recente technologie voor een natuurlijk en perfect resultaat. Uw gehoorapparaten zullen uw levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Een hoortoestel om uw tinnitus dragelijker te maken

Tinnitus, ook wel bekend als oorsuizingen, is erg vervelend. Deze gehooraandoening kan verschillende oorzaken hebben en de storende geluiden die u hoort, verschillen van persoon tot persoon. Het merk Starkey beschikt over hoortoestellen die uw suizen of piepen kunnen verlichten. De toestellen worden achter het oor geplaatst en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Maak vandaag een afspraak voor uw hoortoestellen

Heeft u last van gehoorverlies of tinnitus? Maak dan een afspraak bij de audiologen van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij screenen uw gehoor en zoeken de gepaste oplossing. U maakt een afspraak door te bellen naar 03/ 21 60 600 of laat een bericht achter via de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?