Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Starkey hoortoestellen

Vind de oplossing voor uw gehoorprobleem met Starkey hoortoestellen. Alle toestellen van dit merk zijn verkrijgbaar bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Onze audiciens testen uw gehoor en gaan samen met u opzoek naar de gepaste gehooroplossing. Maak snel een afspraak en ontdek onze service.

Starkey hoortoestellen voor gehoorverlies

Hert merk Starkey biedt hoortoestellen aan voor elk gehoorprobleem. Zo brengt dit merk modellen op de markt voor in uw oor of gehoorgang die specifiek gericht zijn op gehoorverlies. Daarnaast hebben ze onzichtbare modellen om achter uw oor te plaatsen. Alle hoortoestellen van Starkey zijn altijd voorzien van de meest recente technologie voor een natuurlijk en perfect resultaat. Uw gehoorapparaten zullen uw levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren!

Een hoortoestel om uw tinnitus dragelijker te maken

Tinnitus, ook wel bekend als oorsuizingen, is erg vervelend. Deze gehooraandoening kan verschillende oorzaken hebben en de storende geluiden die u hoort, verschillen van persoon tot persoon. Het merk Starkey ontwikkelt hoortoestellen die het suizen of piepen kunnen verlichten. De toestellen worden achter het oor geplaatst en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Maak vandaag een afspraak voor uw hoortoestellen

Heeft u last van gehoorverlies of tinnitus? Maak dan een afspraak bij de audiologen van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Wij screenen uw gehoor en zoeken de gepaste oplossing. Ook geven wij u alle informatie over het gebruik van uw hoortoestel, bijvoorbeeld over het opladen ervan. U maakt een afspraak door te e-mailen naar info@doudelet.be, te bellen naar 03 216 06 00 of laat een bericht achter op de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet