Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Resound gehoorapparaat

Resound gehoorapparaat

Wilt u een Resound gehoorapparaat kopen? Dan heeft Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen de juiste kennis in huis voor uw aankoop. Wij verkopen alle grote merken en gaan altijd op zoek naar de gehooroplossing die het beste past bij uw situatie. Ga voor een natuurlijk en haarscherp resultaat.

Resound gehoorapparaat voor achter het oor

Wanneer u kiest voor een gehoorapparaat van Resound voor achter het oor, heeft u keuze uit twee types. Een eerste opties is een hoortoestel met een receiver in het oor. Deze zijn uitermate geschikt voor het opvangen van hoge tonen en zijn minder gevoelig voor feedback. Daarnaast is er de optie om te kiezen voor een toestel achter uw oor, waarbij de luidspreker zich achter uw oor bevindt. Dit gehoorapparaat van Resound beschikt over de beste versterking en sluit uw oor zo min mogelijk af. Beide opties zijn bijna onzichtbaar en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Resound gehoorapparaat voor in uw oor

Daarnaast beschikt Resound ook over vier modellen voor in uw oor. Uw gehoorapparaat past uw audioloog aan uw gehoorgang aan. U kiest uit de volgende vier systemen:

  • Invisible-In-Canal
  • Completly-In-Canal
  • In-The-Canal
  • Mic-In-Helix, alleen verkrijgbaar bij Resound

Ontdek snel uw gehooroplossing bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen

Heeft u nood aan een gehoorapparaat en denkt u hierbij aan een van Resound? Bij Hoorcentrum Doudelet gaan we op zoek naar het model dat het beste bij u past. Maak een afspraak voor uw hoortoestellen door te bellen naar 03/ 21 60 600 of stuur een berecht via de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?