Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Resound-gehoorapparaat

Wilt u een ReSound-gehoorapparaat kopen? Dan heeft Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen de juiste kennis in huis voor uw aankoop. Wij verkopen alle grote merken en gaan altijd op zoek naar de gehooroplossing die het best past bij uw situatie. Ga voor een natuurlijk en haarscherp resultaat met een gehoorapparaat van ReSound!

ReSound-gehoorapparaat voor achter het oor

Wanneer u kiest voor een gehoorapparaat van ReSound, heeft u keuze uit twee types. Een eerste optie is een hoortoestel met een receiver in het oor. Deze toestellen zijn uitermate geschikt voor het opvangen van hoge tonen en zijn minder gevoelig voor ruis. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoortoestel voor achter uw oor, waarbij de luidspreker zich achter uw oor bevindt. Dit ReSound-gehoorapparaat beschikt over de beste versterkingstechnologie en sluit uw oor zo min mogelijk af. Beide opties zijn bijna onzichtbaar en beschikbaar in verschillende modellen. Ook verkopen we genoeg toestellen van andere merken, waardoor u bij ons altijd een toestel koopt dat aan uw wensen voldoet.

Een gehoorapparaat voor in uw oor

ReSound biedt vier modellen van hoortoestellen voor in uw oor aan. Onze audicien past uw specifieke ReSound-gehoorapparaat aan uw gehoorgang aan. U kiest uit de volgende vier systemen:

  • Invisible-In-Canal
  • Completely-In-Canal
  • In-The-Canal
  • Mic-In-Helix, alleen verkrijgbaar bij ReSound

Ontdek uw gehooroplossing bij ons

Heeft u nood aan een gehoorapparaat en denkt u hierbij aan een hoortoestel van ReSound? Bij ons hoorcentrum gaan we op zoek naar een passend model voor u en leggen u alles uit over de werking van uw ReSound-gehoorapparaat. Zo vertellen we bijvoorbeeld meer over de bijbehorende app en het opladen van de batterij. Maak een afspraak voor uw hoortoestellen door te bellen naar 03 216 06 00 of vul het contactformulier in.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet