Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Hoorcentrum Deurne

Bent u op zoek naar een hoorcentrum voor een gehoorscreening en hoortoestellen in Deurne? Bij Hoorcentrum Doudelet helpen we u verder met het zoeken naar een oplossing voor uw gehoorproblemen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw gehoorbescherming op maat.

Hoorcentrum in Deurne voor uw discrete gehooroplossing

Bij hoorcentrum Doudelet kunt u gratis en vrijblijvend een gehoorscreening doen. Hierbij gaan we na of u aan gehoorverlies lijdt en eventueel ingrijpen. Met een hoortoestel kunnen we het verdere verlies afremmen door uw oren meer trainen. Daarbij bieden we gehoorapparaten van verschillende merken, waardoor u altijd de oplossing vindt voor uw situatie. Uw hoorcentrum in Deurne is gespecialiseerd in ‘onzichtbaar horen’. Uw hoortoestel wordt ofwel op maat gemaakt voor in uw oor of voor discreet achter uw oor.

Gehoorbescherming op maat verkrijgbaar in uw hoorcentrum in Deurne

Bij Hoorcentrum Doudelet koopt u universele gehoorbescherming voor verschillende situaties. Wij verkopen oordopjes voor in het zwembad of voor de geluiddemping van muziek. Naast de universele gehoorbescherming is het ook mogelijk om bescherming op maat te laten maken door uw hoorcentrum in Deurne. Hierbij maken we een afdruk van uw gehoorgangen en op basis hiervan maakt het labo uw oordoppen op maat. Deze doppen hebben een fantastisch draagcomfort en zijn voorzien van de nodige filters, zodat u nog steeds een conversatie kunt volgen.

Maak een afspraak bij uw hoorcentrum

Heeft u nood aan een gehoorscreening of wilt u graag oorbescherming op maat? Maak dan een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet in Deurne door te bellen naar 03 216 06 00 of te e-mailen naar info@doudelet.be. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen over onze service. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet