Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Een hoortoestel bedienen met een app

Wilt u uw hoortoestel bedienen met een app? Dat kan met toestellen van Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. De app van uw hoortoestel downloadt u gemakkelijk, waarna u het toestel eenvoudig verbindt met de applicatie op uw smartphone. Uiteraard helpen we u bij de aankoop van uw hoorapparaten en leggen we de gebruikswijze uit. Ontdek snel de complete service.

Ontdek uw nieuwe hoortoestel, inclusief app

Vroeger kreeg u bij uw gehoorapparaat een apart apparaat voor de bediening. Vandaag de dag regelt u de afstelling van uw hoortoestel met een app op uw smartphone. Dit is vanzelfsprekend veel gemakkelijker! Zo hebben onder meer de volgende merken een applicatie voor hun modellen:

Als u bij Hoorcentrum Doudelet een gehoorapparaat koopt, zorgen wij voor een correcte afstelling en helpen we u op weg met de applicatie. U heeft vijf jaar garantie op uw toestel en wij verzorgen in die periode ook de nodige nazorg bij ons hoorcentrum.

Innovatieve hoorhulpmiddelen verbeteren uw levenskwaliteit

Bij Hoorcentrum Doudelet vindt u heel wat hoorhulpmiddelen, zoals een app en een microfoon, om optimaal te genieten van uw hoortoestel. Door uw gehoorvermindering via extra hulpmiddelen weg te werken, gaat uw levenskwaliteit er aanzienlijk op vooruit. Ook in de moeilijkste situaties, zoals telefoon- en groepsgesprekken, geniet u van een natuurlijk en optimaal gehoor.

Ontdek uw hoortoestel in Antwerpen

Bent u op zoek naar een modern hoortoestel dat u zelf bedient via een app? Maak dan een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet en kies uit meer dan 4000 verschillende modellen met een mooi design. Bel naar 03 216 06 00, stuur een e-mail naar info@doudelet.be of stuur een bericht via de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?