Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Hoortoestel app

Hoortoestel app

Wist u dat u uw hoortoestel kunt verbinden met een app op uw smartphone? Met deze app past u eenvoudig het geluidsvolume van uw hoortoestel aan. Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen helpt u bij de aankoop en afstelling van uw hoorapparaten. Ontdek snel onze complete service.

Ontdek uw nieuwe hoortoestel, inclusief app

Vroeger kreeg u bij uw gehoorapparaat een apart apparaat voor de bediening. Vandaag de dag regelt u de afstelling van uw hoortoestel met een app op uw smartphone. Dit is veel gemakkelijker. Zo hebben onder meer Oticon, Siemens en Resound een applicatie voor hun modellen. Wanneer u bij Hoorcentrum Doudelet een gehoorapparaat koopt, zorgen wij voor een correcte afstelling en helpen we u op weg met de applicatie. U heeft vijf jaar garantie op uw toestel en wij verzorgen in die periode ook de nodige nazorg.

Uw hoorhulpmiddelen verbeteren uw levenskwaliteit

Bij Hoorcentrum Doudelet vindt u heel wat hoorhulpmiddelen, zoals een app en een microfoon, om optimaal te genieten van uw hoortoestel. Door u gehoorvermindering via extra hulpmiddelen weg te werken, gaat uw levenskwaliteit er aanzienlijk op vooruit. Ook in de meest moeilijke situaties, zoals telefoon- en groepsgesprekken, geniet u van een natuurlijk en optimaal gehoor.

Ontdek uw hoortoestel in Antwerpen

Bent u op zoek naar een modern hoortoestel dat u zelf bedient via een app? Maak dan een afspraak bij Hoorcentrum Doudelet en kies uit meer dan 4000 verschillende modellen. Bel naar 03/ 21 60 600 of stuur een bericht via de contactpagina.

 

Weet u hoe goed u hoort?