Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

Home » Oticon hoortoestellen

Oticon hoortoestellen

Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen beschikt over alle Oticon hoortoestellen. Deze kleine gehoorapparaten voor achter het oor zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Samen met uw audioloog gaat u op zoek naar het hoortoestel dat het beste bij u past. Maak vandaag nog een afspraak voor uw Oticon hoortoestellen.

Oticon hoortoestellen voor een discreet resultaat

Hoorcentrum Doudelet is gespecialiseerd in kleine gehoorapparaten. De hoortoestellen van het merk Oticon plaatst u achter uw oor en het oordopje voor in uw oor is verbonden met een klein slangetje. Alle modellen zijn voorzien van de meest recente technologie voor een perfect en natuurlijk gehoor. De hoortoestellen van Oticon zijn beschikbaar in verschillende kleuren en hebben verschillende personalisatiemogelijkheden.

Tussenkomst van uw mutualiteit mogelijk

Bij de aanschaf van uw Oticon hoortoestellen is het mogelijk om een tussenkomst van uw ziekenfonds te vragen. Hiervoor dient u een voorschrift te hebben van een NKO-arts. Bij kinderen en jongeren tot 18 jaar kan deze tegemoetkoming om de drie jaar gebeuren, bij volwassen om de vijf jaar. Als volwassene moet uw gehoorverlies minstens 40 dB bedragen. Bij Hoorcentrum Doudelet betaalt u via een derdebetalerssyteem, waardoor u minder administratie heeft.

Vraag naar uw gehooroplossing bij een audioloog in Antwerpen

Wilt u graag hoortoestellen van Oticon? Of heeft u nog vragen over de tegemoetkomingen? Bel ons dan via het nummer 03/ 21 60 600 of stuur een bericht via het contactformulier. Samen met u zoeken we de gehooroplossing, die het beste bij u past.

 

Weet u hoe goed u hoort?