Hoorcentrum Doudelet

Gratis hoortest aanvragen

[wpseo_breadcrumb]

Hoortoestellen van Oticon

Van het merk Oticon verkopen we alle hoortoestellen bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Ieder hoortoestel van dit merk is klein en past fijn achter uw oor. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren. Ga samen met een van onze audiologen op zoek naar het passende hoortoestel en geniet voortaan weer van alle geluiden om u heen. Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis hoortest.

Van het merk Oticon koopt u hoortoestellen die discreet zijn

We zijn gespecialiseerd in kleine gehoorapparaten. Als u een hoortoestel gebruikt, wilt u dit hoogstwaarschijnlijk zo discreet mogelijk dragen. De hoortoestellen van het merk Oticon plaatst u eenvoudig achter uw oor. Het oordopje dat u in uw oor stopt, is verbonden met een slangetje. De modellen die u koopt bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen beschikken over de meest recente technologie. Door deze technologie hoort u perfect en heel natuurlijk als u hoortoestellen van Oticon of een ander merk gebruikt. Bovendien zijn deze toestellen verkrijgbaar in diverse kleuren en is personalisatie zeker mogelijk. Merken die we, naast Oticon, verkopen, zijn onder meer:

Tussenkomst van uw mutualiteit is mogelijk

Het is mogelijk dat u een tussenkomst van uw ziekenfonds aanvraagt bij de aanschaf van hoortoestellen van Oticon. Het is van belang dat u een voorschrift van een kno-arts heeft als u in aanmerking voor een vergoeding wilt komen. Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen deze tegemoetkoming om de drie jaar; volwassenen om de vijf jaar. Ook moet uw gehoorverlies minstens 40 dB bedragen.

Vraag naar uw gehooroplossing bij ons

Heeft u interesse in hoortoestellen van Oticon? Bel ons dan via het nummer 03 216 06 00, stuur een e-mail naar info@doudelet.be of stuur een bericht via het contactformulier. Samen met u zoeken we de gehooroplossing die het beste bij u past.

 

Weet u hoe goed u hoort?

 

Hoorcentrum Doudelet